Wattenstaafjes & wattenschijfjeshouder

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Watjes houder: georganiseerd en decoratief

Natuurlijk kun je in elk make-up bakje wattenschijfjes en watenstaafjes opbergen. Maar een slimme manier om wattenschijfjes op te bergen is toch wel in een speciale wattenschijfjeshouder of wattenstaafjeshouder. In deze organizers zit namelijk vaak een speciale opening om je watjes er gemakkelijk uit te kunnen halen. Of door gebruik te maken van sorteervakken kun je de houder voor wattenschijfjes én wattenstaafjes gebruiken.

Decoratief setje voor wattenschijfjes- en staafjes

Je kunt watjes dus op meerdere manieren opbergen. Het merk Five® heeft een wattenstaafjeshouder met een bamboe dekseltje en een speciale opening zodat je zonder moeite een wattenstaafje kunt pakken. Deze opberger valt weer te combineren met de wattenschijfjeshouder. Doordat ze als setje te gebruiken zijn, pimp je je badkamerlade ook meteen. Ook de watjes houder en wattenschijf houder van Zeller zijn de gebruiken als setje. Deze zijn wit en hebben een houten detail. De houder voor wattenschijfjes kun je monteren aan de muur en het deksel van de wattenstaafjeshouder kan opengeduwd worden waardoor je wattenstokjes aan de bovenkant uit de watjes houder kunt halen. Ook zijn de opbergers voor watjes met speciale opening verkrijgbaar in transparant plastic.

Wattenschijf houder met sorteervakken

In plaats van twee opbergers te gebruiken kun je ook één wattenschijfjeshouder gebruiken die sorteervakken heeft. Hierdoor kun je de wattenschijfjes- en staafjes ook van elkaar scheiden. Kies voor een variant waarbij de bakjes boven elkaar zittenof bestel een houder voor wattenschijfjes waar de twee verdeelvakjes naast elkaar bevestigd zijn. Zet de wattenschijfjeshouder in een badkamerlade, badkamerkastje of vanwege de prachtige designs gewoon op de wastafel.

Wattenschijfjeshouder en wattenstaafjeshouder kopen

Watjes hoef je niet per se in een wattenschijfjeshouder op te bergen. Je kunt bijvoorbeeld ook een laatje in een make-up kastje vrijmaken voor schijfjes. Of stop ze staafjes in een los make-up bakje. Make-up opbergen kan gemakkelijk met de make-up organizers van So Clever. Op de Shop the look pagina kun je inspiratie opdoen hoe je je verzorgingsproducten verder kunt opbergen in de badkamer.