Wandrek

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Wandrek: de ultieme oplossing voor iedere ruimte 

Een wandrek is de ultieme oplossing voor iedereen die thuis in de keuken, hal, slaapkamer, badkamer en woonkamer wat ruimte te kort komt. In plaats van een grote nieuwe kast aan te schaffen, kun je ook kiezen voor een wandrek. Een muurrek komt in meerdere ruimtes van pas en wij leggen de meest handige opbergmogelijkheden maar al te graag voor je uit.

Keukenruimte besparen doormiddel van een wandrek

Hang je een wandrek in de keuken dan kun je deze ook op meerdere manieren inrichten. Met dit kruidenrek met 3 etagesvan Metaltex kun je voortaan al je kruidenpotjes opbergen aan de wand in plaats van in een keukenkastje. En in dit keukenrek hangendvan iDesign passen je pollepels en spatels zodat deze niet meer op het aanrecht hoeven te staan. Maar we verkopen ook multifunctionele wandrekken voor in de keuken zoals dit magnetisch wandrek van metaal. Daaraan kun je een keukenrol en vaatdoekje hangen, maar ook kun je kruidenpotjes, rollen folie en theeblikjes op zetten. En aan de haakjes hang je gewoon je meest gebruikte keukengerei. Wat zul jij voortaan veel ruimte besparen!

Accessoires aan de muur hangen

Als je dan de keuken hebt gehad, gaan we door naar de slaapkamer, woonkamer en hal. In deze drie ruimtes heb je vast wel iets van accessoires liggen zoals sieraden, boodschappenbriefjes en sjaaltjes. Ook deze kleine accessoires kunnen met een wandrek worden opgeborgen. Dit leuke ronde prikbord van Zeller biedt ruimte aan belangrijke boodschappenbriefjes, leuke kaarten en belangrijke afspraken. En door de decoratieve vorm staat de organizer mooi in elke woonkamer. Sieraden raken altijd in de knoop, hoe netjes je ze ook probeert op te bergen. Ook hier is een muurrekje weer de oplossing. Dit sieraden ophangrek van Yamazaki zorgt ervoor dat jouw sieraden knoopvrij kunnen worden opgehangen.

Eigen wandrekken maken

Wil je nog een stapje verdergaan in organizen, dan kan dat met de wandrekken van iDesign en Elfa. Bij dit wandrek van iDesign koop je losse accessoires zoals haakjes en plankjes die je zelf kunt vastmaken op een plek naar keuze. De Elfa muurreken bezetten de hele deur waardoor ze goed kunnen dienen als voorraadrek. Eindelijk plek voor al je potjes, blikjes en flesjes!

Diverse opbergrekken te koop

Ga jij voor een wandrek? Zoek je toch iets anders voor in huis, kijk dan bij alle opbergrekken van So Clever. We hebben ook specifieke opbergers zoals een sleutelhouder, schoenenrek en badkamerrek.