Sieradenschaal

Sieradenschaal voor het opbergen van sieraden

Sieraden verdienen een veilige plaats om opgeborgen te worden, maar er zijn momenten dat je de sieraden die je draagt voor een kort moment moet of wil afdoen. Voor die momenten is een sieradenschaal een fijne oplossing. Een kleine opberger voor in de slaapkamer bijvoorbeeld, wanneer je net voor het slapen gaan je sieraden af doet. Er zijn ook grotere exemplaren te vinden, zoals deze organizer van Yamakazi, voor brillen en horloges.

Een sieraden schaaltje is een tijdelijke verblijfplaats voor je sieraden, naast de opberger waar je gewoonlijk jouw sieraden opbergt. Vaak is de sieradenschaal te vinden op een plek waar je net voor het slapengaan langskomt, bijvoorbeeld het nachtkastje in de slaapkamer. Of op een plaats waar je jouw sieraden kort af doet, zoals de wasbak.

Decoratieve sieradenschaal

Omdat de sieradenschaal duidelijk in het zicht staat, is het belangrijk dat deze ook bij de ruimte past. Je kijkt er vaak tegenaan en het oog wil ook wat. Bij ons zijn er daarom naast praktische, ook decoratieve schaaltjes te vinden waar je je ringen in kunt opbergen. Bijvoorbeeld dit sieradenrekje van UMBRA. Door de kettingen aan de takjes te hangen, creëer je een speelse woonaccessoire.

Multifunctionele sieradenschaal

Naast plaats om jouw armbanden op te bergen, is het ook fijn als de sieradenschaal een tweede functie heeft. In de Dakota collectie van iDesign vind je niet alleen mooie producten in marmerenlook, maar ook een opbergplateau voor sieraden. Zo kan je tijdens het handen wassen je ringen veilig wegleggen.
Ben je druk bezig met een taak waarvoor je vrije handen en je telefoon nodig hebt? Dan is het sieradenschaaltje met telefoonstandaard van UMBRA een oplossing. Tijdens het koken heb je een tijdelijke plaats voor je sieraden en heb je het digitale recept bij de hand.

Opbergen in de slaapkamer

Een tijdelijk plekje voor jouw favoriete sieraden is natuurlijk heel handig, maar ook voor je overige sieradencollectie vind je bij So Clever sieraden opbergers. Een rekje speciaal voor oorbellen, een display voor aan de slaapkamerdeur of de oude en vertrouwde sieradenbox: de beste organizer voor jou zit er zeker tussen. Niet alleen voor sieraden, maar voor elk onderdeel in de slaapkamer is een passende opbergmethode te vinden tussen onze producten.

Unieke, leuke en slimme producten

Iets praktisch of decoratiefs? So Clever heeft producten die slim ontworpen en kwalitatief hoog zijn. Daarnaast is de keuze gevarieerd genoeg om een passend product te vinden voor elke interieur en opbergprobleem. In onze blog en met onze opbergtips geven we net dat beetje extra inspiratie om jou op weg te helpen.