Sieradenrekjes

Sieraden presenteren

Sieraden zijn spullen waar je trots op bent. De ketting die je draagt op elke speciale gelegenheid of de ring met sentimentele waarde. Alle reden om een deel (of allemaal) uit te stallen en te presenteren. Want niet alles dat je organized, hoeft weggestopt te worden. Maar hoe berg je deze sieraden op? Dat leggen we hieronder uit.

Sieradenrekje voor kleine en grote spullen

Je sieraden in het zicht, maar wel opgeruimd: dat doe je met een sieradenrekje. Hierin is veel keuze. Zoek je een sieradenrekje voor oorbellen? Kijk dan zeker naar het oorbellenrekje van Yamakazi. Het rekje is in wit en zwart te verkrijgen en is met drie niveaus genoeg voor een uitgebreide oorbellen collectie.

Voor grotere sieraden en accessoires heeft Yamakazi een mooie en bijpassende organizer in het wit. Het ontwerp bestaat uit vier etages. Elk met genoeg ruimte voor een (zonne)bril, horloges of andere grote spullen. Vanwege de ruimte kan je het rekje ook deels vullen met andere spullen, zoals je sleutels. Grote sieraden en accesoires kunnen ook makkelijk opgehangen worden. Het sieradenrekje van UMBRA is hoog en breed. Hiermee kun je met gemak langere kettingen opbergen.

Passend bij het interieur

Wanneer je graag je sieraden wilt laten zien, wil je dat je het sieradenrekje net zo mooi vindt als de ketting die eraan hangt. Een sieradenhanger met een luxe uitstraling dus. De organizer van Stacker voldoet met het rosé gouden hanggedeelte en de voet in marmerlook aan de eisen voor een stijlvol sieradenrekje. Het rekje zorgt er ook gelijk voor dat je kettingen uit de knoop blijven. UMBRA heeft ook een moderne opberger met marmerlook. Deze sieraden hanger met zijn lengte is geschikt om lange kettingen op te bergen. 

Organizen van een grote sieradencollectie

Heb je veel sieraden die je wilt tentoonstellen in jouw huis? Kies dan voor een grote display, zoals de deurhanger van UMBRA. Misschien is je collectie te groot om alles kwijt te kunnen aan een sieradenrekje. Neem dus gerust een kijkje bij alle sieraden opbergers van So Clever. Hier zie je sieraden dozen die je zelf kan blijven uitbreiden door middel van stapelbare lagen of inzetstukken voor lades, zodat je een hele kast kunt wijden aan jouw accessoires.

Organizers mogen gezien worden bij So Clever

Een opgeruimde ruimte hoeft niet achter slot en grendel. Net als het sieradenrekje heeft So Clever een organizer voor iedere ruimte die gezien mag worden. Naast praktische oplossingen, zoeken wij ook naar kwalitatieve en stijlvolle organizers. Bekijk onze happy customers die online anderen inspireren met hun opgeruimde spullen.