Opbergmanden & bakjes

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Opbergmanden, kledingdozen, kast organizers en meer 

Opbergmanden voor op de plank, kledingdozen voor onder het bed of kleding organizers voor in de kast: op deze pagina vind je genoeg items om een einde te maken aan een rommelige slaapkamer, of gewoon om slaapkamer inspiratie op te doen. Bij So Clever zijn we namelijk gek op kast organizers, als ze maar mooi zijn om te zien én handig in gebruik. 

Doos of mand met deksel 

We hebben een ruim aanbod aan kast organizers die echt Oh, So Clever! zijn. Een mand met deksel kan je makkelijk stapelen, maar we hebben ook veel open opbergmanden die handig zijn bij het op orde brengen van een rommelige slaapkamer. Bijvoorbeeld kledingdozen met deksel, maar ook open kast organizers waarmee je de lades van je kast op orde brengt. Je vindt hier ook mooie en stevige wasmanden voor in de slaapkamer, wederom hebben we die open of met deksel. 

Kleding opbergen

Kleding opbergen in de slaapkamer kan een uitdaging zijn, want je wilt niet dat losse kleding of een open kledingkast tot een rommelige slaapkamer leidt. Met deze kleding organizers op deze pagina kan je al je items - groot en klein - slim opbergen in de slaapkamer. Denk aan ondergoed mandjes, kast organizers om de sokkenla op orde te brengen, opbergmanden voor in de kledingkast, en een wasmand om gedragen kleding op te bergen. 

Slaapkamer inspiratie opdoen

Weet je niet waar te beginnen met het op orde brengen van een rommelige slaapkamer? Dat snappen we bij So Clever helemaal. Je vindt op onze website daarom verschillende opbergtips om slaapkamer inspiratie op te doen. Heb je een specifieke vraag over het inrichten van de slaapkamer? Neem dan gerust contact met ons op, ons team denkt graag met je mee over het op orde brengen van je elke ruimte in je huis!