Snijplankhouders & Bakspullen opbergen

Handig opbergen met een snijplank houder

Als snijplanken overal rondzwerven wordt je keuken al snel rommelig. Of je ze nou op het aanrecht laat liggen of in verschillende lades en kastjes stopt, het zorgt vaak voor onrust in de keuken. Wil je snijplanken opbergen om meer overzicht en ruimte in de keuken te creëren? Gebruik dan een snijplank houder om je snijplanken snel en gemakkelijk op te ruimen.

Verstelbare snijplank houders

Snijplanken variëren in grootte en dikte. Als je snijplanken in verschillende maten hebt is het slim om een snijplank houder te kiezen die je kunt aanpassen naar wens. Een dynamische houder voor snijplanken zorgt dat je altijd genoeg plek hebt voor jouw snijplanken. Zowel de Youcopia snijplank houder als het Youcopia pannendeksel rek zijn verstelbaar en kunnen makkelijk aangepast worden om al jouw snijplanken in stijl op te bergen. Ook is de Wenko uitschuifbare borden- en pannenhouder erg geschikt om te gebruiken als snijplankrek. Het moderne, elegante design kun je in een keukenkastje of keukenlade kwijt. Op die manier kun je snijplanken opbergen in de stijl die jij mooi vindt. 

Simpel en efficiënt snijplanken opbergen

Snijplanken opbergen met een vast model zonder verstelbare verdelers is natuurlijk ook een optie. Bij een vast model zijn de ruimtes voor de snijplanken van te voren bepaald en niet meer aan te passen. De wit metalen snijplank houder van Yamazaki is stevig en compact ontworpen, zodat hij in (bijna) ieder keukenkastje of op het aanrecht past. De snijplankenset in houder van Joseph Joseph bevestig je met een plakstrip aan de binnenkant van je kastdeur. Zo kun je altijd binnen handbereik je snijplanken pakken en wegleggen, maar zijn ze wel mooi uit het zicht. Bij de snijplank houder krijg je zelfs twee snijplanken meegeleverd. Zo weet je helemaal zeker dat het precies past.

Meer opruim ideeën voor de keuken

Naast snijplanken opbergen is het prettig om de rest van je keuken ook lekker op te ruimen. Bij So Clever hebben we de slimste keukenkast organizers en een groot aanbod aan unieke opbergers voor in de keuken. Bestel gemakkelijk online en je producten worden snel geleverd. Zo heb jij binnen no-time een heerlijk opgeruimde keuken.