Vaatdoekhouders

Vaatdoekhouders voor een hygiënisch vaatdoekje

Door het gebruik van een vaatdoekhouder kun je langer doen met je vaatdoekje. Met een speciaal houdertje kun je het doekje na gebruik ophangen en laten drogen bij de gootsteen. Zo houd je vaatdoekjes hygiënisch want hierdoor ligt het doekje niet meer op de wasbak waardoor er ongevraagd bacteriën in kunnen komen. Ook poetst je voortaan snel een vlek weg tijdens het koken omdat de vaatdoekhouder dicht bij de gootsteen staat of hangt.

Gootsteen overzichtelijk maken

Een vaatdoekhouder bij de wasbak is niet alleen handig in gebruik, je maakt tegelijkertijd ook een fijn overzicht bij je gootsteen door de decoratieve gootsteen organizers van So Clever. We hebben zowel exemplaren van een staande vaatdoekhouder als een hangende houder voor de vaatdoek in de gootsteen.

Hangende of staande gootsteenorganizers

Voor een mooie vaatdoekhouder bij de wasbak moet je bij de merken Joseph Joseph en Five® zijn. De vaatdoekhouder van of ijzer of kunststof houd je vaatdoekjes hygiënisch. Kies voor een vaatdoekhouder met afdruipbakje waar maar liefst drie doekjes aan kunnen hangen. Daaronder is ook nog plek voor zeep of een sponsje. Ook kun je houders ophangen aan de gootsteen zonder boren waardoor je ruimte bespaart op het aanrecht. Wil je meer dan alleen vaatdoekjes ophangen, bestel dan een multifunctionele houder voor een vaatdoek in de gootsteen. Daarin is ook plek voor bijvoorbeeld een afwasborstel.

Meerdere schoonmaakspullen opbergen in de keuken

Je gootsteen zou er weer net uitzien met het gebruik van een vaatdoekhouder, maar met meerdere gootsteenorganizers wordt het helemaal een mooi geheel. Daarom hebben we bij So Clever ook nog een schuursponshouder en een afwasborstel houder. Zo kun je al je schoonmaakspulletjes op één nette plek opruimen. Om de keuken helemaal af te maken kun je ook nog een zeeppomp aanschaffen die je zelf kan navullen. Kijk voor meer inspiratie vooral eens bij de shop the look pagina.

Dit heb je eerder bekeken