Brievenbakjes

Brievenbakjes en postbakjes

Belangrijke brieven die kwijtraken of de zoveelste krant die op een grote stapel verdwijnt; deze situaties komen helaas vaak genoeg voor. Een brievenbakje zorgt er niet alleen voor dat je post en documenten voortaan netjes wordt opgeborgen, maar ook dat je hal of kantoor een overzichtelijk geheel blijft. En sommige brievenbakjes zijn ook nog eens super decoratief. Een win-winsituatie dus!

Hoe bewaar ik mijn post en brieven op een slimme manier?

Of je nou liever je post en brieven bewaart in een hal organizer of een kantoor organizer, brievenbakjes zijn altijd handig. Je kunt in deze bakjes allerlei papieren opbergen. Denk aan uitnodigingen, post waar je nog iets mee moet of belangrijke documenten. Door ze in een brievenbakje te stoppen, raak je deze papieren minder snel kwijt en kun je ze overzichtelijk terugvinden wanneer je ze weer nodig hebt. Ook is het makkelijker om snel hierin iets te bewaren in plaats van dat je bijvoorbeeld eerst een map moet openen. 

Moderne uitvoering van het brievenbakje

Wil je een meer unieke opberger voor je brieven? Bekijk dan eens dit metalen bakje van Trendform. Hier kun je documenten en andere spullen in opbergen, maar het ziet er ook nog eens leuk uit. Zet dit brievenbakje bijvoorbeeld in je hal, zodat je er makkelijk bij kunt met je post.

Stapelbare brievenbakjes

Om je brieven nog beter te organiseren, kun je kiezen voor een van onze stapelbare brievenbakjes. Zo kun je al je brieven op één plek bewaren, maar wel onderscheid maken tussen verschillende soorten documenten. Door bijvoorbeeld zakelijke documenten en privé documenten eigen bakjes te geven, kun je alles beter terugvinden. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de stapelbare houten brievenbak van Five of de brievenbak van Bigso. Kies de kleur en het design dat het beste bij je past. 

Organiseer al je papieren

Voor brieven en documenten zijn onze brievenbakjes dus een ideale oplossing. Benieuwd hoe anderen deze organizers gebruiken? Ontdek ook onze opbergtips en inspiratie van Clever Customers. Als je op zoek bent naar organizers voor dikkere boekjes, tijdschriften of waarin je papieren rechtop kunt bewaren, dan zijn onze tijdschriftencasettes een echte aanrader.