Schoenen opbergen

Schoenenrek metaal
€31,95
Morgen in huis

Schoenen opbergen met een opbergsysteem van So Clever

Schoenen moet je slim opbergen, anders vind je ze terug door je hele huis. In de gang, kleine slaapkamer, op de overloop of op de trap… En het vervelende is dat zand en modder zich zo dus ook door de woning verspreidt. Op deze pagina vind je gegarandeerd het schoenen opbergsysteem wat past in jouw interieur. Van schoenenrek voor aan de deur tot schoenen stapelaar voor in een kleine (slaap)kamer. 

 

Schoenenrek voor aan de deur

Wie een kleine (slaap)kamer heeft en daardoor geen plek voor een kast of schoenen stapelaar, moet verstandig gebruik maken van de hoogte. Je kan dan kiezen voor een schoenenrek voor aan de deur, zo heb je in no-time een schoenen opbergsysteem hangen waarvoor je niet hoeft te boren. En daarnaast is zo’n schoenen organizer heel smal waardoor je ook niet op ruimte hoeft in te leveren.

 

..of toch liever een schoenenstapelaar

Wil je je schoenen in je kledingkast of onder je bed bewaren? Dan kan je kiezen voor een schoenen stapelaar. Je kan zo je schoenen opbergen boven elkaar zonder dat de zool de schoen raakt zodat je je niet druk hoeft te maken om vieze zolen, wat bij schoenen van bijvoorbeeld suède of nubuck is belangrijk is. 

 

Of een stapelbaar schoenenrek

Je kan natuurlijk ook je schoenen opbergen in een schoenenrek die zelf stapelbaar is. Zo maak je je eigenlijk schoenen organizer, precies de grootte en hoogte die jij nodig hebt. Wil jij meer ideeën opdoen voor het inrichten van de slaapkamer? Dan kan je in deze slaapkamer categorie inspiratie opdoen voor een stijlvolle en - Oh So Clever! - inrichting.