Laarzenrekken

Laarzen opbergen met een laarzenrek

Heb je je ooit afgevraagd hoe je laarzen netjes kunt opbergen zonder concessies te doen aan stijl? Met een laarzenrek hang je laarzen op een nette en georganiseerde manier op. Ze zijn ontworpen met openingen tussen de houders zodat lucht kan circuleren rondom de laarzen. Je zal zien dat dit sneller schimmel en muffe geuren voorkomt! Met een laarzenrek blijven je laarzen dus langer goed en blijven ze zelfs mooi hun vorm behouden. Sommige laarzenrekken zijn uitschuifbaar, wat betekent dat je de lengte aanpast aan de hoeveelheid ruimte die je beschikbaar hebt. Met een schoenen carrousel bevestig je het laarzenrek tussen de vloer en het plafond. Hierbij kan je de laarzen ophangen aan de speciaal voorziene haken en beschadig je zélfs je plafond niet. Je hangt hem namelijk op zonder te boren. Wil je liever een laarzenrek voor buiten aan de muur hangen? Dat kan met de hangende laarzenhouder van Mottez. Hiermee hang je je favoriete paar laarzen op en blijven ze beschermd door voorziene siliconencaps. Voor het opbergen van lage en hoge laarzen kies je best voor een metalen laarzenrek met 2 niveaus. Hieraan hang je lange laarzen omgekeerd op en lage laarzen zet je op het onderste niveau. Met deze laarzen rekken wordt het organiseren van je laarzencollectie een plezierige bezigheid.

Stap in stijl met schoenen opbergers

Graag meer opbergen dan enkel laarzen? Naast laarzen rekken hebben we ook diverse schoenenopbergoplossingen om je gehele schoenencollectie netjes te houden. Verschillende soorten schoenen berg je gemakkelijk op op een schoenenrek. Deze hebben verschillende niveaus en zijn handig voor het organiseren in diverse ruimtes. Heb je minder ruimte beschikbaar, dan heb je vast nog niet aan schoenen deurrek gedacht. Deze hang je op aan je deur en hebben vaak verschillende sorteervakken. Wil je graag schoenen opbergen uit het zicht? In schoenenzakken berg je schoenen stof en vochtvrij op.

Laarzenrek voor een georganiseerde schoenen collectie

Overweeg je een laarzenrek te kopen? Bij So Clever begrijpen we de waarde van handige kledingkast- en schoenenorganizers die het leven vereenvoudigen. Onze laarzen rekken zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en duurzaam zodat ze in elke slaapkamer, hal of bijkeuken passen. Doe extra inspiratie op en neem eens een kijkje op onze opbergtips pagina.