Schoenen opbergers

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Een schoenen opberger in de hal

De hal is de eerste ruimte die je ziet als je je huis binnenstapt. Het is dan ook fijn als deze altijd netjes is opgeruimd. Toch werkt dat in de praktijk vaak anders. Sleutels en post liggen door elkaar heen op het gangkastje en schoenen van het hele gezin liggen verspreid over de vloer. Zo kom je thuis in een rommelig huis en krijg je nooit rust in je hoofd. Een hal organizer is dan een fijn hulpmiddel, zoals een handige schoenen organizer in je hal. Schoenen opbergen gaat voortaan gemakkelijk, snel en overzichtelijk!

Schoenen opbergen gaat efficiënt in een schoenenrek

Hoe berg ik mijn schoenen handig op? Voor welk design schoenenrek je ook gaat, door gebruik te maken van een schoenen organizer kun je snel en gemakkelijk schoenen opbergen. Niet alleen de vloer in je gang is vrijgemaakt, ook kan ieder gezinslid kan weer zijn favoriete paar schoenen vinden omdat deze gesorteerd staan en niet meer op een hoopje liggen. Iedere hal is anders, dus ook iedere hal heeft een ander schoenenrek nodig. Gelukkig ben je dan bij So Clever aan het goede adres. Schoenen opbergen kan namelijk op diverse handige manieren. Ontdek de vele mogelijkheden.

Stapelbare schoenenrekken

Is je hal niet al te groot, maar ben je wel een schoenenliefhebber? Dan hebben we ruimtebesparende manieren om schoenen mee op te ruimen. Ten eerste kun je veel schoenen opbergen op een schoenenrek dat stapelbaar is. Hiermee bespaar je ruimte op je vloer, maar kun je wel al je schoenen kwijt door de hoogte in te gaan. Dit stapelbare schoenen opbergsysteem van UMBRA is makkelijk te stapelen en past door het volledig zwarte design in elk interieur.

Een schoenen opberger aan je deur

Een andere manier om je schoenen op te bergen is met een schoenenrek aan je deur. Heb je bijvoorbeeld een gangkast, dan kun je aan de binnen- of buitenkant een van onze deurrekken kwijt. Deze organizers zorgen voor een vrije vloer in de hal, maar creëren toch een opbergmogelijkheid voor alle schoenen in huis. Dit schoenenrek deur van Five® kan maar liefst 36 schoenen opbergen! Maar ook voor minder schoenen heb je een rekje zoals dit schoenenrek voor deur voor 8 paar van stevig metaal van Tomado | Metaltex.

Uitschuifbare schoenen organizer

Heb je juist wel genoeg ruimte voor een mooi en groot schoenenrek, maar wissel je vaak van hoeveelheid favoriete schoenen die je in de hal wilt uitstallen? Dan komt een uitschuifbaar schoenenrek zeker van pas. Bijvoorbeeld dit uitschuifbare schoenenrek van Yamazaki kan worden uitgeschoven waardoor je uiteindelijk plaats creëert voor wel 12 schoenen! Laat het rek voor je kleine zomerschoenen ingeschoven en schuif het rek bijvoorbeeld uit als de grote en brede winterlaarzen weer tevoorschijn komen. Ook handig is om het schoenenrek met visite uit te schuiven zodat iedereen zijn of haar schoenen kan opruimen bij binnenkomst.

Eén of twee paar schoenen opbergen

Heb je nou echt niets met schoenen of staan deze op een andere plek in huis, zoals in de slaapkamer, dan kun je ook gebruik maken van een schoenenstapelaar. Hierin kun je één of twee paar schoenen kwijt. Zo kun je gemakkelijk bijvoorbeeld je werkschoenen en vrijetijdsschoenen stapelen om deze netjes onder de kapstok of in een kast te plaatsen.

De hal aanpakken met So Clever

Naast schoenen opbergen in de hal, kunnen er ook nog andere rommeltjes zoals sleutels, brieven, paraplu’s en sjaaltjes rondzweven. Bij So Clever vind je daarom ook nog handige sleutelrekjespostbakjes en paraplubakken om deze spullen een eigen plek te geven en een rustige binnenkomst te creëren. Bekijk ook onze opbergtips en blog voor meer inspiratie voor een opgeruimd huis.