Keukengereihouders

Keukengereihouders: organizers die je niet kunt missen

Een keukengerei houder kan niet missen in iedere keuken. Alle soorten keukengerei, van scherpe messen tot pollepels en van afwasborstels tot kruidenpotjes kunnen in een kookgerei houder geplaatst worden. Hier bij So Clever vind je dan ook diverse aanrecht organizers. Kies voor een keukengerei houder met meerdere sorteervakken of eentje die uitschuifbaar of verstelbaar is. Maar ook hebben we een houder voor keukengerei die je kan ophangen zonder boren en ook nog als decoratie kan dienen in de keuken.

Simpel koken met behulp van een keukengerei houder

Met een speciale houder voor keukengerei slingeren er nooit meer messen en pollepels door allerlei keukenlades. De kookgerei houders zorgen voor overzicht in je keuken waardoor ook het koken veel simpeler wordt. Zet bijvoorbeeld een messenblok met al je veelgebruikte messen op het aanrecht zodat je snel iets kan snijden tussen het koken door. Of bestel een pollepelhouder voor je roerlepel, waardoor deze nooit meer op het aanrecht hoef te liggen en zowel je lepel als je keukenblad netjes schoon blijft.

Verschillende smaken, verschillende organizers

Iedereen heeft een andere stijl keuken, dus daarom hebben wij ook diverse soorten kookgerei houders. De kunststof zwarte keukengerei houders van het merk Five® hebben een enorm luxe uitstraling en kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Het kan gebruikt worden als messen- of pollepelhouder, maar door het uitlekbakje kan het ook goed dienen als opbergplek voor nat bestek en een afwasborstel tijdens het afwassen. Liever een industriële look in je keuken, dan zijn de roestvrijstalen organizers van het prachtige merk Joseph Joseph perfect voor jou. Het merk iDesign staat bekend om de handige acryl opbergers dus natuurlijk is daar ook een keukengerei houder van. 

De gehele keuken in één keer aanpakken met So Clever

Een keukengerei houder kan dus eigenlijk voor alle soorten kookgerei gebruikt worden. Maar misschien zoek je juist nog wel een speciale opberger voor messen of snijplanken. Kijk dan nog even verder in de keukencategorie. Daar vind je vast de perfecte opberger voor in jouw keuken. Naast een houder voor keukengerei kan een aanrechtrekje bijvoorbeeld ook heel handig zijn. Nog wat tips nodig om jouw keuken zo goed mogelijk in te richten? Lees dan eens onze blogs en opbergtips waarin we uitleggen hoe je de opbergers en organizers van So Clever zo goed mogelijk kunt gebruiken.