Kookboekstandaard & Tablethouders

Een kookboekstandaard & tablethouder als keuken accessoire

Een kookboekstandaard als functioneel keukenaccessoire. Daar zul je misschien niet gelijk aan denken. Toch is het enorm handig om een kookboekstandaard in de keuken te hebben staan. Het is namelijk ontworpen om kookboeken open te houden tijdens het koken. Zo lees je gemakkelijk recepten tijdens het koken zonder dat je het boek hoeft vast te houden of pagina's moet omslaan met vieze handen. Uiteraard kan je na gebruik de kookboekstandaard gewoon meenemen naar de woonkamer of slaapkamer. Maak je liever gebruik van een digitaal recept? Kies dan voor een tablethouder in je keuken die je op je aanrecht kan neerzetten. 

Effectief koken met een ipad standaard

Met een kookboekhouder heb je nooit meer last van vieze vingers op je pagina's. Daarbij heeft een kookboekstandaard een stevige basis die ervoor zorgt dat je kookboek altijd stabiel blijft staan. Hoe chaotisch (of georganiseerd) jij ook in de keuken bent, je kan gerust door je kookboek heen bladeren zonder dat die omvalt. Het gebruik van een kookboekstandaard maakt jouw kookavontuur efficiënter en handiger. Natuurlijk past jouw telefoon of ipad ook gewoon in een kookboekhouder.

Handige toevoeging aan je keukenassortiment

Een kookboekstandaard is een kleine maar enorm handige toevoeging aan je keuken. Hij moet dan ook goed in de keuken passen. Wil jij graag je boek in verschillende hoeken plaatsen in je keuken? dan is de bamboe kookboekhouder van Five een uitkomst! Die kun je namelijk in verschillende posities plaatsen. Daarbij heeft die een opening aan de achterkant moest je je tablet erop willen plaatsen. Niet altijd plek op je aanrecht? Ga dan voor de tablet en kookboekstandaard van Zeller Present die je gemakkelijk opvouwt wanneer je hem niet gebruikt. Wil je toch liever een ipad standaard op je aanrecht hebben staan, kies dan voor een kunststoftablet standaard van Yamazaki of een metalen tabletsteun van Wenko.

Makkelijk koken met keuken accessoires van So Clever

Tijdens het koken heb je niet alleen een recept nodig, maar ook keukenaccessoires. So Clever heeft nog genoeg organizers om je accessoires te organiseren. Wat dacht je van een koelkast matje om je voedselproducten in de koelkast te beschermen? Of handige anti-slip matjes voor in je keukenlade zodat je pannen en potten niet verschuiven? Daarbij zijn ze ook geluiddempend. Praktisch! Je lievelingsrecepten en notities hang je aan je koelkast met handige koelkastmagneten. Wil jij je graag laten inspireren? Bekijk dan eens de opbergresultaten van andere So Clever klanten om je te laten inspireren.