Kookboekstandaard & Tablethouders

Een kookboekstandaard & tablethouder voor op het aanrecht

Een tabletsteun voor op het aanrecht. Daar zul je misschien niet gelijk aan denken. Toch is het enorm handig om een tablethouder in de keuken te hebben staan of hangen. Wie kookt er tegenwoordig nou niet met een digitaal recept? Dan is het alleen maar fijn als je tablet of telefoon gewoon op één plek kan staan op het aanrecht en jij je recept gemakkelijk kan aflezen. Kies je voor de opvouwbare variant dan kan je de houder zelfs opbergen na het koken. Maar ook kan je natuurlijk na gebruik de tablethouder gewoon meenemen naar de woonkamer of slaapkamer. 

Effectief koken met een ipad standaard

Met een tabletsteun heb je nooit meer last van vieze vingers op je scherm van je telefoon of iPad. Ook kruimels tussen je toetsenbord van je laptop is verleden tijd. Met een ipad standaard van So Clever gaat koken voortaan heel gemakkelijk. Je hoeft alleen maar het juiste exemplaar voor jou keuken te kiezen, neerzetten of ophangen, een digitaal recept uit te zoeken en koken maar! Gebruik je ook nog een papieren kookboek? Natuurlijk past dat ook gewoon in een tabletsteun.

Handige toevoeging aan je keukenassortiment

Een tabletsteun is een kleine maar enorm handige toevoeging aan je keuken. De tablethouder moet dan ook goed in de keuken passen. Heb je een magnetische koelkast of oven dan is de magnetische telefoonstandaard een uitkomst! Die kun je namelijk op maat maken. Wil je toch liever een ipad standaard op je aanrecht hebben staan, kun je kiezen voor een bamboe variant van Zeller, een kunststof exemplaar van Yamazaki of een roestvrijstalen tabletsteun van iDesign.

Makkelijk koken met aanrecht organizers van So Clever

Tijdens het koken heb je niet alleen een recept nodig, maar ook keukengerei. So Clever heeft nog genoeg organizers om je aanrecht te organiseren. Wat dacht je van een messenblok om al je scherpe messen veilig en netjes in op te bergen. Of een snijplank houder die ook kan dienen als houder voor ovenroosters en bakspullen. Met een draaiplateau van lazy susan berg je heel veel voorraadblikjes en kruidenpotjes op één plek op. Kijk eens bij de opbergresultaten van andere So Clever klanten om je te laten inspireren.

Dit heb je eerder bekeken