Kruidenpotjes

Kruidenpotjes: je eigen kruiden organiseren

Kruidenpotjes koop je waarschijnlijk in de supermarkt. Toch kan het zijn dat je graag specifieke, verse kruiden in je assortiment hebt, die je niet gemakkelijk een in winkel kan vinden. Vaak kun je die kruiden in kruidenwinkeltjes kopen, maar de verpakking waarin je kruiden meekrijgt is niet altijd even handig in gebruik. Daarnaast staan vele verschillende kruidenpotjes en zakjes niet mooi in de keuken. Daarom kun je bij So Clever lege kruidenpotjes kopen die navulbaar zijn met jouw favoriete kruiden.

Vierkante kruidenpotjes en ronde kruidenpotjes

Met behulp van een afneembare dop kun je in de lege kruidenpotjes je eigen kruiden sorteren. Zo kunnen de glazen kruidenpotjes handig zijn voor het opbergen van gedroogde kruiden die je op een markt hebt gehaald. Naast een origineel langwerpig potje voor kruiden, bestaan er ook ronde kruidenpotjes met strooidop en kruidenpotjes met strooidop en oortje

Lege kruidenpotjes vullen

Sommige kruidenpotjes kunnen ook gecombineerd worden met onze kruiden organizers. Een win-winsituatie dus! Maar er zijn ook kruidenpotjes die inclusief houder besteld kunnen worden. Zoals dit bamboe kruidenrek met lege kruidenpotjes of de houten draaicarrousel inclusief kruiden. Zet deze organizers op elke plek naar keuze, want door de draaimogelijkheid kun je op elke plaats - zelfs in diepe keukenkastjes - bij alle kruidenpotjes. Ook in het kruidenrekje van Five® staan vierkante kruidenpotjes inclusief vulling. Deze opberger is goed te gebruiken op meerdere plekken in de keuken, aangezien er een handvat aanwezig is waarmee je het kruidenrek gemakkelijk kunt verplaatsen van het aanrecht naar de tafel. De kruidenpotjes vullen kan overigens goed met een trechtertje. Ben je klaar, plak er dan een bijgeleverde label aan zodat je weet in welk potje, welke kruiden zit.

Kruiden organiseren met So Clever

Heb je al je favoriete kruiden bijgevuld in de lege kruidenpotjes, dan hoef je nu alleen nog maar een kruiden organizer te hebben om je kruiden te organiseren. Dat kan met een rekje voor aan de wand, een kruidenlade of een trap voor kruiden. Om inspiratie op te doen kun je de foto’s van de Happy Customers bekijken.