Ladebakjes

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Ladebakjes: handig voor in elke ruimte

Lade indeling bakjes: waar zijn ze niet handig voor. Het kan nooit kwaad om ladebakjes in huis te hebben want echt voor elke ruimte kunnen ze van pas komen. Ook hebben de sorteerbakjes voor in de lade allemaal een ander ontwerp. Sommige lade indeling bakjes hebben sorteervakken, anderen ladebakjes hebben weer een deksel. Het ideale aan de vele bakjes van lades voor So Clever? Dat ze stapelbaar zijn!

Cosmeticaproducten opbergen in bakjes voor lades

Sorteerbakjes zijn perfect voor het opbergen van make-up, medicijnen en haaraccessoires. Omdat de meeste lade indeling bakjes transparant zijn, kun je altijd blijven zien wat je in welk bakje hebt gestopt. The Home Edit heeft een uitschuifbare lade voor haaraccessoires die je aan elke lade kunt aanpassen. Maar de lade organizer van iDesign heeft weer fijne sorteervakken om al je make-up producten in te kunnen sorteren. Datzelfde merk heeft zelfs een collectie met speciale sorteerbakjes voor medicatie. Door voor elk product andere lade indeling bakjes aan te schaffen, is het een eitje de lade opgeruimd te houden.

Vers en houdbaar eten opbergen

Natuurlijk kunnen sorteerbakjes voor in de lade van de keuken niet ontbreken. In die bakjes kun je zowel vers als houdbaar voedsel opbergen. Vul de lade indeling bakjes in je keukenkastje met pakken rijst, soep en pasta en stapel ze op elkaar, of berg je keukengerei erin op.

Geen rondzwevende accessoires meer

In welke ruimte vind je altijd kleine accessoires die gemakkelijk rondzweven? Juist, in de hobbykamer en het kantoor. Paperclips, punaises, lintjes en notitie blaadjes kunnen daarom het best worden opgeborgen in sorteerbakjes voor in een lade. Ga bijvoorbeeld voor deze toffe bamboe lade organizer met verschillende maten sorteervakken

Bakjes voor lades shoppen bij So Clever

Opzoek naar iets specifiekere opbergers? Naast deze lade indeling bakjes hebben we ook speciale bestekbakken en kruidenlades. Je kunt ook je lades pimpen met lademandjes, of ga voor een simpele opbergoplossing en gebruik ladeverdelers.