Make-up kastjes

Make-up kastjes gebruiken

Wat zijn handige opbergsystemen voor je make-up? Je make-up kun je met behulp van ladebakjes opbergen in een badkamerkastje of ladekastje in de slaapkamer, maar eigenlijk zou een klein los make-up kastje helemaal perfect zijn. Dat dachten we bij So Clever ook en daarom hebben we verschillende varianten op de make-up ladekast voor je klaarstaan.

Transparante make-up doos

Ga je voor een transparant make-up kastje met lades, dan kun je altijd blijven zien waar jij je make-up hebt opgeborgen. Kies voor een kastje met alleen lades, waar je naast cosmetica ook sieraden in kunt opbergen. Door de velvet binnenkant blijven je producten netjes op z’n plek liggen. Of ga voor een kastje met daarbovenop nog wat sorteervakjes waar je lipsticks, mascara en kwasten in kunt sorteren. Zo blijft er in de lades plek voor crèmes en bijvoorbeeld wattenstaafjes. Deze make-up doos van iDesign heeft verschillende lagen met verschillende indelingen. Omdat de lagen stapelbaar zijn kun je zelf je make-up kastje samenstellen. Wie wil dat nou niet?!

Stijlvolle make-up ladekast met handvatten

Ben je een rommelkont en wil je juist liever dat je make-up en cosmetica netjes uit het zicht is opgeborgen, dan verkopen we ook nog luxe make-up ladekastjes met een kleurtje. Wat dacht je van dit make-up kastje uit de speciale iDesign Drawers collectie waar je uit maar liefst vier kleuren kunt kiezen, onder andere roze en groen. Maar in diezelfde collectie kun je ook een make-up doos met 2 of 3 lades vinden die je met elkaar kunt combineren. En met de handige handvatten, krijg je de laatjes altijd gemakkelijk open. Ga je echt voor een luxe uitstraling in je badkamer dan is deze make-up organizer an Zeller wat voor jou. Door het hout creëer je een prachtige Scandinavische look in de ruimte. Organiseer je make-up en verzorgingsproducten over de drie lades en draai ze na gebruik naar binnen. Je spullen zijn georganiseerd en je houdt een stijlvol make-up kastje over.

Make-up kastje van So Clever

Kriebels gekregen en zelf aan de slag gaan met organizen, maar is het make-up kastje niets voor jou? We hebben ook nog make-up displays, make-up bakjes en make-up tasjes waarin je al je favoriete producten kunt opruimen. Dus waar wacht je op: rondkijken maar!