Make-up organizer lades

Make-up uit het zich opbergen met een make-up lade organizer

Wil je je make-up niet in het zicht hebben staan, dan kunnen lades in de slaapkamer of badkamer de perfecte ruimte zijn om daarin je cosmetica op te bergen. Maar alles op een hoopje in de lade gooien is absoluut geen goede oplossing. Organizers komen dan om de hoek kijken. Met een make-up lade organizer kun je alle make-up producten op soort sorteren door middel van sorteervakken.

Ondiepe lades indelen met een acryl lade organizer

Hoe berg ik make-up op in een lade? De keuze is echt reuze als het aankomt op make-up lade organizers. Door te gaan voor een plattere acryl lade organizer kun je ook ondiepe lades volledig bedekken met opbergers. Meet je lade op en combineer verschillende make-up organizers voor in de lade zoals deze sorteerbak van iDesign met sorteervakken of deze ladebakjes in verschillende maten uit de Crisp collectie. Niet zo’n rekenwonder, dan bestaat er ook een uitschuifbare make-up organizervoor in een lade van The Home Edit. Deze hoef je alleen maar zelf aan te passen naar de breedte van je daarna kun je gelijk beginnen met inrichten.

Eigen lade indeling maken met een make-up lade organizer

Heb je wel een diepe ladekast in de badkamer of slaapkamer dan kun je de platte acryl lade organizer ook combineren met een wat hogere make-up lade organizer. De transparante opbergbakjes van Orthex zijn door de verschillende maten goed te combineren met elkaar. In het kleine bakje kun je smalle tubetjes kwijt en in de grootste bak passen zelfs opgerolde handdoekjes. Ook kun je een deksel bij de bakken aanschaffen. Deze hebben een opstaand randje waardoor je de deksels ook weer kunt gebruiken als opbergplekje voor losse accessoires die je vaak gebruikt. We hebben ook uitschuifbare make-up organizer voor in de lade. Je kunt zo je eigen lade indeling maken en de organizer schuiven hoe voor jouw lade goed werkt.

Make-up organizer voor in een lade kopen

Heb je je lades ingedeeld, maar wil je eigenlijk ook nog wat cosmetica opbergen in een kast of op een bureautje dan kunnen make-up bakjes,make-up kastjes en een make-up display je daarmee helpen. Ga je op vakantie en wil je georganiseerd make-up meenemen, dan kan het geen kwaad om een make-up tasje voor op reis aan te schaffen. Hoe je al deze make-up organizers het best in huis gebruikt, kun je zien op de clever customers foto’s.