Confortime

Het Spaanse merk Confortime comfortable storage staat vooral bekend om de opbergers die kwalitatief goed en betaalbaar zijn. De verschillende organizers zorgen dat je dagelijkse handelingen, waar je niet meer bewust over nadenkt, gemakkelijker uit te voeren zijn.

Opbergen met Confortime comfortable storage

Dit merk streeft naar het vergemakkelijken van jouw dagelijks leven. Bekijk hier hoe Confortime jou kan helpen!

Hangen doe je aan haakjes

Bij Confortime comfortable storage kun je terecht voor handdoek- en theedoekhaakjes. Je kan kiezen uit haakjes voor over de deur of voor zelfklevende haakjes. Deze zelfklevende haakjes zijn gemakkelijk te bevestigen aan de gewenst deur of muur en zijn op te hangen zonder te boren. Zorg dat je altijd je hand-, thee- of vaatdoeken bij de hand hebt met deze haakjes.

Keukenlade organiseren

Het is niet gek dat je keukenlade soms ongeorganiseerd is. Maak hier een einde aan met deze handige lade indeling van Confortime. Deze handige lade indeling in twee verschillende formaten zorg je dat alles wat rondslingert in je lade een plekje krijgt. De anti-slip pootjes zorgen ervoor dat de lade bakjes niet verplaatsen. Ook ideaal te gebruiken in een kast- of bureaulade.


Te weinig ruimte in keukenkast

Het creëren van extra ruimte in de keukenkast kan soms moeilijk zijn. Dit keukenkast rek van Confortime comfortable storage is gemakkelijk op te hangen aan elk keukenkastdeurtje van maximaal 2 cm dik. De drie verschillende formaten zorgen ervoor dat jij het passende keukenkast rek voor jou gemakkelijk kan vinden. Daarnaast is een keukenrolhouder een handige optie om ruimte in je keukenkast te besparen. Geef je keukenrol en folie een vaste plek in deze handige organizer in plaats van los bewaren ervan in je keukenkast.

Extra opbergruimte waar je het nodig hebt

Confortime heeft handige plastic bakjes met deksel in verschillende formaten beschikbaar. Deze kleine opbergbakjes zijn gemaakt van kunststof en transparant van kleur. Deze bakjes zijn ideaal voor het opbergen in de keuken of koelkast. Daarnaast zijn deze stapelbare bakjes ook ideaal te gebruiken in de hobbykamer of garage. Bewaar bijvoorbeeld knutselspullen, schroeven of naai benodigdheden in deze bakjes.

Confortime bij So Clever

So Clever heeft een groot aanbod aan opbergers en organizers van Confortime comfortable storage. Als dé opberg expert van Nederland leren wij jou graag alles over opbergen. Bij elk product staat daarom precies beschreven hoe je de opbergers handig kan gebruiken in huis. Meer inspiratie opdoen? Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates. Direct inspiratie opdoen? Bekijk onze Shop the look pagina en laat je inspireren.