Confortime

Het Spaanse merk Confortime comfortable storage staat vooral bekend om hun opbergers die voor de kleinere portemonnee ook betaalbaar zijn. En voor de liefhebbers is er zelfs een speciale Metallo collectie met alleen maar witte organizers gemaakt van metaal. Deze collectie springt eruit door de hoogwaardige kwaliteit metalen opbergers en de frisse kleur wit.

Witte Kitchen collectie van Confortime comfortable storage

De Metallo collectie van Confortime comfortable storage bevat dus alleen maar witte organizers. Ze hebben hangmandjes, keukenrekjes én een lade indeling. Omdat ze allemaal hetzelfde metalen ontwerp hebben en ze allemaal in wit verkrijgbaar zijn vallen de producten van Confortime goed te combineren. Naast dat de opbergers goed samen te bestellen vallen, zijn de producten van Confortime comfortable storage ook nog eens multifunctioneel. De bestekbak kan bijvoorbeeld ook goed gebruikt worden als bureau organizer voor al je pennen, scharen en potloden. En op de keukenkast rekjes kunnen voorraadpotten geplaatst worden maar ook borden!

Houders, rekjes en haakjes van Confortime 

Maar naast deze te gekke witte collectie verkopen ze ook nog andere handige opbergers. Bijvoorbeeld deze keukenrolhouder met plaats voor twee soorten folies naar keuze. Daarnaast kan je bij Confortime comfortable storage ook terecht voor handdoek- en theedoekhaakjes. Je kan kiezen uit haakjes voor over de deur of voor zelfklevende haakjes. Beide exemplaren zijn in ieder geval op te hangen zonder boren.

Confortime comfortable storage bij So Clever

Wij bij So Clever hebben een groot aanbod aan opbergers en organizers van Confortime comfortable storage. Als dé opberg expert van Nederland leren wij jou graag alles over opbergen. Bij elk product staat daarom precies beschreven hoe je de opbergers handig kan gebruiken. En natuurlijk houden we je op de hoogte zodra we nieuwe organizers van Confortime binnen hebben. Zo blijft je huis altijd up to date!