Omada

Omada is het merk van kunststof keukengerei, volledig recyclebaar, sterk gekenmerkt door functioneel design en vervaardigd met innovatieve technologieën. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Marche, het "hart" van Italië, en het bedrijfsterrein beslaat een oppervlakte van 8.000 vierkante meter, waar alle productieprocessen plaatsvinden: van het ontwerp tot het gieten, van de assemblage tot de klantenservice.

 

Omada in huis

Door het functionele maar zeker ook stijlvolle design zijn de opbergers van dit merk een slimme keuze voor in huis. Bekijk hoe jij deze opbergers praktisch kunt gebruiken in huis.

Houd je eten langer vers

Het langer vers houden van eten is een handige oplossing tegen verspilling van voedsel en scheelt daarnaast ook in de portemonnee. Eet je liever kleine porties, bewaar dan het eten en gebruik het later in de week. Deze luchtdichte vershoud- en lunchboxen zorgen ervoor dat je verschillende soorten eten gemakkelijk kunt bewaren. Door de verschillende maten is er voor elk soort product een passende box. De verschillende kleuren zorgen voor diversiteit en herkenning in jouw (keuken)kast of koelkast.

 

Etenswaren organiser in jouw keuken

Met voedsel opbergers ga je gemakkelijk voedselverspilling tegen. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je eigen overzicht in de kast of koelkast. Vries je eten in, bewaar het of prepareer bakjes voor de rest van de week. Deze 3-delige set voedsel containers in verschillende kleuren is perfect voor het bewaren van pasta, specerijen, muesli of noten. Door het luchtdichte design kan je alles veilig en vers bewaren.

 

Lunchbox voor onderweg

Ochtenden binnen een huishouden kunnen nogal hectisch zijn. Met kinderen is het een uitdaging om iedereen op tijd naar school te brengen en de lunch voor te bereiden. Zorg dat je kinderen, je partner en jij zelf, een verse lunch hebben die op school of werk nog heerlijk smaakt. Deze lunchboxen zijn handig voor groot en klein. Bewaar brood, fruit of opwarmmaaltijden gemakkelijk in deze boxen. Door de luchtdichte afsluiting blijft voedsel niet alleen langer vers maar zal hij ook niet lekken in je tas.

 

Recyclen door Omada

Door de groene keuzes past dit merk perfect bij So Clever. Volgens Omada betekend groen zijn namelijk de band begrijpen die we hebben met de wereld om ons heen. Hierbij focussen ze op het zorgen voor de kwetsbare en krachtige natuur. Dit merk houdt zich bezig met de meest actuele milieutrends en maakt gebruik van gerecyclede kunststoffen. Hierdoor kan zelfs de meest milieubewuste consument profiteren van de producten.

 

Omada bij So Clever

Wij van So Clever hebben een groot aanbod aan oplossingen voor het opbergen, opruimen, ordenen en organiseren in huis. Naast de opbergers van Omada, hebben we ook verschillende andere merken. Bij elk product staat duidelijk beschreven hoe je de organizers handig kan gebruiken. Bovendien kunnen we je ook op de hoogte houden van de laatste trends, ontwikkelingen en kortingen via onze nieuwsbrief. Schrijf je onderaan deze pagina direct in en blijf up-to-date!