Simplehuman

Simplehuman is een merk dat ziet dat het dagelijks leven ruimte biedt voor verbetering. Veel van de alledaagse handelingen zijn zo normaal dat we er niet bij stilstaan. Dingen als handen wassen, opruimen na een maaltijd of dagelijkse verzorging. Door het gebruik van innovatie en nieuwe technologieën, zoekt dit merk manieren om eenvoudige taken te stroomlijnen. Het zijn handige tools om nog efficiënter te leven.

 

Duurzaamheid

Simplehuman gelooft dat efficiënt leven hand in hand gaat met duurzaamheid. Het merk streeft naar betere producten, slimmere beslissingen en minder afval. Voortdurend worden de ontwerpen en gebruikerservaringen verfijnd en geïnnoveerd. Duurzaamheid is een eindeloos en het merk streeft naar meer doen met minder.

 

Huiselijke organizers van Simplehuman

Simplehuman biedt verschillende organizers aan die het mogelijk maken om nog efficiënter te leven. Deze tools zijn op verschillende plekken in huis te gebruiken.

Organiseer je keuken

Knoeien, dat heeft iedereen in de keuken. Hoe handig is het als je dan keukenrol bij de hand hebt. Dit merk heeft een keukenrolhouder hangend small en keukenrolhouder hangend large. Deze rollen zijn gemaakt van roestvrijstaal en zijn gemakkelijk aan keukenwand te bevestigen. Om producten langer vers te houden of mee te nemen onderweg, is het ook handig om plastic tasjes bij de hand te hebben. Dan is deze minimalistische plastic tasjes houder is een handige tool voor in jouw keuken.

 

Creëer overzicht in je gootsteen

In een gootsteenkastje kunnen gevaarlijke stoffen staan, misschien wel meer dan je denkt. Met een beetje hulp, kun je je gootsteenkast voor eens en altijd opruimen. Laat je sponsje, vaatdoekje en afwasborstel niet meer tussen deze gevaarlijke stoffen zwerven. Met deze Simplehuman gootsteenorganizer mét afwasborstelhouder ben nooit meer de afwasborstel kwijt. Daarnaast heeft dit merk ook deze Simplehuman gootsteenorganizer zonder afwasborstelhouder in het assortiment. Deze is iets kleiner dan de organizer met afwasborstelhouder en past perfect in een kleine gootsteen.

 

Lade organizers van Simplehuman

Al een tijdje zien we veel perfect opgeruimde lades voorbijkomen op het internet. Dit is een ware hype online. Begin met het opruimen en organiseren van jouw lade en tover jouw lade om in een rustige en inspirerende omgeving. Om je lades zo praktisch mogelijk in te richten kan je gebruik maken van de uittreklade keuken small, uittreklade keuken medium of uittreklade keuken large. Kies het juiste formaat voor jouw lade en plaats deze in de keukenlade. Je kunt verschillende keukenspullen in deze uittreklade opbergen, denk aan servies, pannen, voorraadbakjes of bakspullen. Eigenlijk is voor al je keukengerei een passende plek in deze uittreklades.

Houd je douche schoon

Het is erg belangrijk om je douche schoon te houden! Deze inklapbare douchetrekker is van alle gemakken voorzien. Deze douchetrekker zorgt ervoor dat er geen kalkaanslag in je douche ontstaat en voorkomt daarmee groot onderhoud op lange termijn. Daarnaast is deze douchetrekker multi-inzetbaar, bijvoorbeeld voor de badkamervloer, alle ramen in huis, een beslagen spiegel of zelfs een vieze autoruit. De trekker is inklapbaar en door de zuignap gemakkelijk te bevestigen aan de muur van de douche.

 

Simplehuman bij So Clever

Simplehuman is een van de vele merken die So Clever in zijn aanbod heeft. Het aanbod bestaat uit vele organizers voor in en rondom huis. Is dit niet het merk wat je zoekt? Bekijk dan onze andere merken of laat je inspireren via de Shop the look pagina. Wij houden ons constant bezig met de laatste trends rondom organiseren, ordenen en opruimen. Ook interesse? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates en kortingen.