Sleutelhouder

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Veilig sleutels opbergen met een sleutelhouder

Je sleutels kwijt zijn nét op het moment dat je snel de deur uit moet: dat is een scenario dat velen bekend in de oren zal klinken. Met een speciale sleutelhouder heb je nooit meer last van los slingerende sleutelbossen van het hele gezin. Het gebruik van een sleutelhouder scheelt je veel stress in de drukke ochtenden én maakt je hal ook nog mooi georganiseerd.

Sleutelhouder voor aan de muur met postvakje

Natuurlijk pakken we bij So Clever uit en verkopen we niet zomaar een simpel sleutelhoudertje. Daarom komen vele van onze sleutelhouders met een postvakje erbij, zoals deze sleutelhouder van iDesign. Naast je sleutels kun je hierin dus ook je net binnengekomen of belangrijkste post opbergen zodat het hele gezin dit kan zien en lezen.

Sleutelhouder op de halkast

Een sleutelhouder kan aan de muur worden bevestigd, maar misschien heb je wel een halkastje waar je sleutels op kwijt kan. Sleutels ophangen kan aan deze sleutelhouder staand van Yamazaki of je kunt je sleutels opbergen in de accessoires organizer van Umbra.

Magnetische sleutelhouder met deurtje

Niet alleen hebben we een sleutelhouder voor aan de muur met een postbakje, ook verkopen we een magnetische sleutelhouder. Doormiddel van een zware magneet kun je sleutels met gemak opbergen. Wil je echt helemaal veilig je sleutels ophangen, ga dan voor deze magnetische sleutelhouder van Yamazaki met vijf afneembare haakjes en een deurtje. Niemand die ziet dat achter deze mooie organizer je sleutels ophangen. Fan van het deurtje voor de sleutelorganizer? Dan is dit sleutelkastje van hout van Zeller ook wat van jou. En op het deurtje kun je ook nog een lief berichtje of belangrijke boodschap schrijven. Wat wil je nog meer?

Wandorganizer samenstellen

Heb je een groot gezin dan wil je misschien wel meer dan alleen je huissleutels kunnen opbergen in de hal. Daarom kan een wandrekje dan goed van pas komen. Deze wandorganizer van iDesign kun je zelf samenstellen. In de bakjes kun je (zonne)brillen en lipsticks kwijt, op het plankje een gezinsagenda of belangrijke brief en aan de haakjes je sleutels maar ook bijvoorbeeld een portemonnee.

Alles een vast plekje geven in huis

Sleutels kun je snel kwijtraken en daarom is het belangrijk dat je deze op een vaste plek veilig opbergt. Maar dat geldt ook voor je andere spullen in huis. Daarvoor hebben we bij So Clever meerdere opbergrekken. Denk aan een schoenenrek voor in de hal, keukenrek voor je servies en een stevig kledingrek voor in de slaapkamer.