Sleutelrekjes

Veilig sleutels opbergen in de hal

Je sleutels kwijt zijn nét op het moment dat je met haast de deur uit moet: je sleutels raken altijd zoek wanneer dat niet lekker uitkomt. Daarom is een centrale opbergplek voor sleutels zo handig. Met een sleutelrekje in de hal kun je niet alleen je eigen sleutels een veilige plaats geven, maar ook de autosleutels, fietssleutels en huissleutels van de rest van je gezin. Maar So Clever zou So Clever niet zijn als je sleutels ophangen niet op meerdere manieren kan doen. 

Decoratief sleutelrekje

Hoe berg ik mijn sleutels op? Heb je een mooie open plek aan je muur, dan is een hangend sleutelrekje de perfecte oplossing voor bij jou thuis. Dit sleutelrekje van metaal van het prachtige merk Yamazaki heeft genoeg stevige haakjes voor diverse sleutels. De sleutel opberger heeft zelfs een klein bakje waar je wat leuke decoratie zoals een klok of poster kunt zetten. Wat ook voor een leuk gezicht kan zorgen is een sleutel ophangsysteem met een spiegel. Dan kun je voordat je het huis verlaat, ook gelijk checken of je helemaal klaar bent voor de dag.

Sleutelrekje en postbakje in één

Wil je echt ruimte besparen in je hal, dan hebben we ook een sleutelrekje gecombineerd met een postbakje. Kies voor een sleutelrekje met bakje van het merk iDesign. Maar sleutels opbergen kan ook aan de haakjes van deze sleutel opberger met insteek voor brieven. Wil je er helemaal goed voor zorgen dat je geen enkele brief of notitie kwijtraakt, dan kun je dit sleutel ophangsysteem met postbakje én prikbord aanschaffen. Handig voor boodschappenbriefjes en notities van de kids.

Staande sleutel opberger voor het gangkastje

Naast een hangend sleutel opbergsysteem hebben we ook sleutelrekjes die je kunt neerzetten op een bijvoorbeeld een gangkastje. In hetzelfde ontwerp als de hangende organizer hebben we ook een sleutelhouder staand van Yamazaki. De vele haakjes bieden plaats aan alle sleutels in huis en in het opbergbakje onderaan kun je wat losgeld en een lipstick kwijt. Uit de Tosca collectie van ditzelfde merk is er ook een etagère met vier bakjes waar je sleutels in kunt leggen. Sorteer alle autosleutels, fietssleutels en huissleutels bij elkaar óf maak een etage voor ieder gezinslid.

Sleutels ophangen in een sleutelkastje

Sleutels ophangen kan aan een sleutelrekje, maar ook in een sleutelkastje. Kies voor deze luxe sleutelbox die je met een magneet kunt ophangen. Of ga voor dit decoratieve sleutelkastje met voorop een schoolbord deurtje. Daar kun je bijvoorbeeld een korte boodschap opschrijven bij het weggaan.

Hal overzichtelijk maken met So Clever

Naast een sleutelrekje met postbakje hebben we ook losse postbakjes waar je brieven, kranten en tijdschriften in kwijt kunt. En ook speciaal voor je paraplu hebben we een paraplubak die je hal niet alleen drooghoudt, maar ook decoreert door de mooie ontwerpen. Nog een nieuwe kapstok nodig? Kijk naar het perfecte exemplaar tussen onze deurrekken- en haken.