Aanrecht organizers

Een aanrecht organizer voor structuur en uitstraling

Geen rondzwervende doekjes, sponsjes en spatels meer met een handige aanrecht organizer, want een schoon en opgeruimd aanrecht is wel zo netjes. Bij So Clever vind je een aanrecht organizer voor ieder doel: het opruimen van je keukengerei, je afwasborstel en -sponsjes opbergen en je snijplanken strak sorteren en wegzetten. Ook zijn er tientallen producten voor het netjes organiseren van andere zaken op je aanrecht, zoals servies, messen, keukenrollen, koffiecupjes en theezakjes. De combinatie van structuur en huiselijkheid is niet alleen belangrijk voor een aanrecht, maar voor de hele keuken. Bij So Clever vind je, naast de perfecte aanrecht organizer, nog meer keuken organizers om jouw keuken te ordenen. Zo hou je jouw hele keuken strak én stijlvol.

 

Maak afwassen net iets leuker met een organiser

Afwassen is niemands lievelingsklus. Maar, omdat het toch gedaan moet worden kun je het net zo goed zo makkelijk en efficiënt mogelijk maken. Zet je afwasborstel, sponsjes en doekjes netjes in een van onze vaatdoekhouders. Zo heb je alles binnen handbereik tijdens het doen van de vaat. Wanneer je klaar bent met de afwas zet je jouw schone servies op één van de multifunctionele aanrechtrekjes, die je kunt gebruiken voor borden en kopjes. Voor keukengerei als spatels en pollepels hebben we speciale keukengerei houders, bijvoorbeeld een aantal smaakvolle versies van Five of Joseph Joseph. Ook messen kunnen veilig én netjes worden opgeborgen in één van de messen opbergers. Bij een schone vaat hoort een schoon aanrecht. Voor de puntjes op de I hebben wij een aantal superslimme keukenrolhouders

Aanrecht organizer voor eten en drinken

Op onze website heb je al kunnen zien dat organizen ook stijlvol kan zijn. Merken iDesign en Youcopia hebben die boodschap goed begrepen met hun praktische en elegante draaiplateaus. Gebruik de Lazy Susans om kruiden of andere producten op te bergen. Het streven naar klasse en stijl geldt ook voor bijvoorbeeld de aanrecht organizer voor koffiecups van Yamazaki. In combinatie met het koffiezetapparaat staan de koffiecup organizers huiselijk en uitnodigend op jouw aanrecht, binnen deze categorie vinden de theeleuten ook dé organize-oplossing voor theezakjes.