Afvalbakjes aanrecht

Afvalbakje aanrecht: geen rommel op het keukenblad

Een aanrecht afvalbakje is de ideale keuken organizer. Tijdens het bereiden van je eten blijven er vaak kleine stukjes afval over. Wil je voorkomen dat het een rommel wordt op je keukenblad met al dat afval? Maak dan naast je gewone prullenbak gebruik van het ideale keukenhulpje: een afvalbakje voor het aanrecht. Onze afvalbakjes voor je aanrecht zijn altijd binnen handbereik. Zet ze naast de wasbak of het gasfornuis of hang het afvalbakje aan het aanrecht.

Verschillende soorten aanrecht afvalbakjes

Koken doen we bijna allemaal dagelijks. Na het koken wil je natuurlijk lekker genieten van de maaltijd zonder nog te veel te moeten opruimen. Daarom heeft So Clever een divers assortiment aanrecht afvalbakjes.

Alle afvalbakjes voor het aanrecht die we momenteel aanbieden zijn gebruiksklaar. Dit wil zeggen dat deze zonder te moeten boren, direct aan een keukenkastje of keukenlade kunnen worden gehangen. De hangende aanrecht prullenbak van Metaltex is ideaal om etensresten in op te vangen. Het product hoef je zelf niet te reinigen, want deze is vaatwasser bestendig. Wanneer je zelf liever geen vieze handen wil, dan zijn de aanrecht afvalbakjes van Wenko ideaal. Een aanrecht afvalbakje met schraper is breed waardoor je gemakkelijk met de schraper het afval in het bakje kunt schuiven. De gft aanrecht afvalbak met schraper is smaller, maar wel inklapbaar. Op die manier voorkom je sneller de vervelende gft afval geurtjes in je keuken!

Organiseer je hele aanrecht met So Clever

So Clever biedt afvalbakjes voor je aanrecht aan, maar heeft daarnaast nog veel andere keuken organizers die jouw leven in de keuken makkelijker maken. Kook je graag digitale recepten? Dan kan een tablethouder het een stuk makkelijker maken om de recepten te lezen. Wanneer je het recept klaar hebt staan wil je natuurlijk zo snel mogelijk beginnen met koken en met een snijplank houder kan dat. Je hebt je snijplanken dan namelijk binnen handbereik.

Benieuwd naar welke keuken organizer het beste past op jouw aanrecht? Veel anderen gingen je al voor. Bekijk onze So Clever klantfoto’s om inspiratie op te doen of bestel via de shop de look.

Dit heb je eerder bekeken