Keukenrolhouders

Keukenrolhouders: altijd keukenpapier bij de hand

Met één van de keukenrolhouders van So Clever heb jij altijd keukenpapier bij de hand. Sommige dingen zijn nou eenmaal onmisbaar in een keuken. Zo ook keukenpapier. Dan is het natuurlijk wel fijn als dit makkelijk grijpbaar is. Rondslingerende, nat geworden rollen zijn verleden tijd met keukenrolhouders. Met deze keuken organizer zorg je voor een frisse, opgeruimde look en houd je je aanrecht, kastjes en fornuis schoon. Veel van deze keukenrolhouders hebben naast ruimte voor het opbergen van keukenrol ook nog plek voor andere dingen, zoals kruidenpotjes, keukengerei of kopjes. Je vindt bij ons verschillende keukenrolhouders die je op een handige plek kunt ophangen, neerzetten of als aanvulling op een collectie van een van onze top merken kunt gebruiken. Zo kunnen al je keuken organizers matchen met bijvoorbeeld de Copper organizers van Tomado of de Black Neo collectie van Five

Hangende keukenrolhouders

Sommige mensen hebben het liefst een zo leeg mogelijk aanrecht. Ben jij een van die mensen? Dan is één van de hangende keukenrolhouders misschien wat voor jou. Je hangt de keukenpapierhouder aan een plankje of aan de onderkant van je keukenkastje. Deze hangende keukenrolhouders zijn vaak te bevestigen zonder te boren. Dit is bij een aantal keukenrolhouders van merken iDesign, Confortime en Yamazaki het geval. Sommige keukenrolhouders hebben een extraatje in het ontwerp, zoals een kruidenrekje, haakjes, of een mogelijkheid om folie op te bergen.

Een staande keukenpapierhouder

Ben je wat onhandig of heb je knoeiende kinderen in huis? Dan vind je het misschien handig om je keukenpapier direct op je aanrechtblad te hebben staan. Daarom hebben we, naast de hangende keukenrolhouders, een aantal mooie staande keukenrolhouders voor je. Merken Yamazaki en Five kiezen hier voor stijlvolle zwarte houders, terwijl iDesign en UMBRA gaan voor een wat strakkere roestvrijstalen look. De design keukenrolhouders staan goed in elke keuken en houden het keukenpapier netjes bij elkaar. Zo kunnen jij of je kinderen kliederen zonder zorgen.