Keukenrolhouder staand

Staande keukenrolhouder: voor een net aanrecht

Door gebruik te maken van een staande keukenrolhouder in de keuken, zorg je automatisch voor een georganiseerd aanrecht. Met behulp van een keukenrolhouder die staand gebruikt kan worden, kan je keukenrol nooit meer per ongeluk omvallen waardoor alle keukenpapiertjes door je keuken heen slingeren.

Keukenrolhouders met accessoires

Vele keukenrolhouders die staand gebruikt kunnen worden hebben een speciaal houdertje aan de voet zitten. Bij de staande keukenrolhouder van Yamazaki kan het staafje gebruikt worden als afscheurrand waardoor je altijd gemakkelijk maar één keukenpapiertje per keer afscheurt. Bij de keukenpapierhouder van Five kan het staafje aan de voet gebruikt worden als keukenrolstopper waardoor je keukenpapiertjes niet gelijk van de rol afrollen zodra je deze in de staande keukenrolhouder zet.

Moderne keukenrolhouders

Een keukenrolhouder hoeft echt niet altijd een saaie organizer te zijn in je keuken. Kijk maar eens naar de keukenrolhouder staand van Metaltex. Die hebben een koperen variant en een exemplaar in een matzwarte kleur. Daarmee berg je niet alleen je keukenpapier netjes op, maar je geeft ook nog een luxe uitstraling aan je keuken. De keukenrolhouder van iDesign komt inclusief handvat om de houder gemakkelijk van het aanrecht naar de keukentafel te brengen. Kun je toch nog niet kiezen of je de keukenrolhouder staand of hangend wil gaan gebruiken, dan is de keukenpapier houder van Zeller gemaakt van roestvrijstaal een handige organizer voor jou, aangezien je deze of hangend of staand kunt monteren.

Keukenrolhouder staand of hangend gebruiken

Een keukenrolhouder lijkt een kleine organizer, maar is van groot belang in de keuken. Je maakt je aanrecht er namelijk overzichtelijk van en maakt het jezelf makkelijk tijdens het koken omdat je snel een keukenpapiertje kan afscheuren zonder dat de rol omvalt en vies wordt. Is jouw aanrecht al vol en weet je niet zeker of je een keukenrolhouder staand wil gebruiken, dan kun je ook bij So Clever terecht voor hangende keukenrolhouders.