Keukenrolhouder hangend

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Hangende keukenrolhouder: ruimte effectief indelen

Als je een keukenrolhouder hangend zou gebruiken in de keuken in plaats van neer te zetten op het aanrecht, blijft dus niet alleen je keukenblad netjes, maar je gebruikt ook ongebruikte ruimte aan een keukenkastje of plankje effectief. Omdat de meeste hangende keukenrolhouders ook nog kunnen worden opgehangen zonder boren, organiseer je je keuken simpel en snel én kun je de wandkeukenrolhouder ook vaker van plek verwisselen.

Geen wegrollende keukenpapier meer

Met een keukenrolhouder heb je nooit meer last van keukenpapier dat plotseling omvalt en door je keuken rolt. Door je keukenrolhouder hangend te gebruiken heb je sowieso nooit meer problemen met een te vol aanrecht aangezien de wandkeukenrolhouder prima aan een kastje, muurtje of plankje gehangen kan worden. Ook kun je makkelijk tijdens het koken een velletje keukenpapier afscheuren als je de houder bijvoorbeeld boven het fornuis hangt. Een houder voor keukenpapier ophangen kan gemakkelijk door middel van een keukenrolhouder met haakjes of een houder voor keukenpapier met een sterke magneet.

Keukenrolhouder wandmodel met opbergruimte

Heb je een nieuwe, moderne keuken en zoek je net nog dit kleine keukenhulpje, dan zijn de hangende keukenrolhouders van Metaltex wat voor jou. Met hun koperen of matzwarte design geven ze een luxe uitstraling aan je keukenplank. Fijn is dat je aan een keukenrolhouder wandmodel ook nog meer keukenaccessoires kunt hangen dan alleen een keukenrol. Zo is de Confortimekeukenpapier organizer ook een foliehouder. En op de wandkeukenrolhouder van iDesign zit een klein kruidenrek gemonteerd. Bij Yamazaki ben je aan het goede adres als je ook keukenaccesoires aan je keukenrolhouder hangend wil opbergen. Door te kiezen voor multifunctionele hangende keukenrolhouders bespaar je ruimte op je aanrecht of in keukenkastjes omdat je daar geen kruiden, keukengerei of folierollen meer in en op hoeft te organiseren.

Keukenrolhouder hangend of staand opbergen

Ben je toch niet overtuigd om je keukenrolhouder hangend te gaan gebruiken, kun je natuurlijk ook nog altijd gaan voor een staande keukenrolhouder voor op het aanrecht. Welke keukenrolhouder je ook kiest, je keukenpapier is in ieder geval netjes opgeruimd en goed bereikbaar tijdens het koken. Kijk voor meer opruim inspiratie voor je keuken bij onze blogartikelen en opberg tips.