Bordenrekken

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Servies opbergen in je keukenkastje

Netjes servies opbergen lijkt een flinke opgave. Kopjes, schotels, borden en glazen liggen vaak door elkaar in een keukenkastje weggestopt. Het overzicht is totaal verdwenen en een gebaksbordje vinden lijkt eerder een gevecht dan een gemak. Om jouw servies een nette plek in je keukenkast te geven kun je gebruik maken van één of meerdere organizers. Denk bijvoorbeeld aan een wijnglazen rek van Tomado en Metaltex of het bordenrek van Yamazaki. Een nette servieskast is heerlijk. Heb je de smaak te pakken? Kijk dan ook eens naar onze organizers voor jouw andere keukenkastjes of de rest van de keuken.

 

Het multifunctionele keukenrekje

Een organizer die we in meerdere situaties terug zien komen voor het servies opbergen, is het keukenrek met verschillende niveaus. Deze handige opberger komt in veel soorten en maten, en is dus geschikt voor (bijna) elke keukenkast of aanrecht. Het keukenrek dient ook verschillende doelen: borden opbergen, kopjes en kommetjes ordenen, het kan allemaal. Doordat je niet alleen gebruik maakt van de lengte en breedte van een keukenkastje maar óók de hoogte kun je veel meer servies opbergen per beschikbare ruimte. De handige keukenrekjes zijn te verkrijgen in verschillende materialen. Het houten rekje van Five heeft twee verdiepingen geeft jouw keukenkastje, naast een effectieve indeling, ook een warme uitstraling. Ben je al aan het organizen met de luxueuze transparante opbergers van iDesign dan is dit hoekplateau of rechthoekige keukenkast rekje ideaal voor servies opbergen. Genoeg opties om jouw keukenkast in te delen naar eigen behoefte en smaak.

 

Servies opbergen: daar zitten haken en ogen aan

Hoe richt ik mijn keukenkastjes in? Als je een kleine keuken hebt is het fijn als je de ruimte die er is optimaal kunt benutten. Maak daarom gebruik van een glazen ophangrek of ophangrekken voor kopjes of keukengerei. De rekken bevestig je eenvoudig onder een keukenkastje of plank. Je kunt de kopjes en het keukengerei ophangen aan haken en de glazen schuif je eenvoudig in het rek. Het kopjesrek van Tomado en Metaltex heeft plek voor maar liefst tien kopjes. Een andere hangende opberger is de hangmand. Hier kun je ook naast servies opbergen ook kleinere items in kwijt, zonder dat je aanrecht of keukenkastje vol raakt. Zeller Present ontwierp een fraaie hangmand met kopjeshouder in een strak en stijlvol design.