Eierbakjes

Eieren in de koelkast opbergen met eierbakjes

Gebruik eierbakjes om eieren in de koelkast te bewaren, hierdoor blijven ze lekker lang vers. Toch kan eieren bewaren in de koeling een enorm gedoe zijn. Door ze in een los doosje te stoppen kunnen ze gaan rollen en breken. Maar de kartonnen eierdoosjes zien er ook niet mooi uit op de koelkast plank. Daarom verkopen we bij So Clever speciale eierbakjes voor in de koelkast.

Eierbakje in de koelkast: geen gebroken eieren meer

Met een eierbakje blijven je eieren lang vers, breken ze minder snel tot helemaal niet meer én is je koelkast ook nog eens netjes opgeruimd. De vraag ''hoe bewaar ik mijn eieren in de koelkast'' hoeft niet meer gesteld te worden. Vanwege dat het eierbakje in de koelkast vaak een deksel heeft, kunnen de eierbakjes ook gestapeld worden.

Hangend of staand eierrekje in de koelkast

Heb je lekker veel ruimte in je koelkast kan de eierhouder in de koelkast van iDesign een fijne uitkomst zijn. Daarin passen wel achttien eieren en door het deksel passen er weer andere organizers voor bijvoorbeeld fruit en groente bovenop. Ook in het eierbakje van The Home Edit passen veel eieren, maar liefst vijftien stuks. Met de handvatten kun je de doos gemakkelijk uit de koelkast halen om je eitjes bij te vullen. De Frigde Binz collectie heeft wat minder hoge eierrekjes voor de koelkast, maar wel alsnog veel inhoud. Daarom passen ze perfect op een een wat lagere plank. De eieren zitten stevig omhuld en het eierdoosje heeft een speelse vorm om je koelkast mee aan te kleden. Wil je totaal iets anders, dan kan een hangend, verstelbaar eierbakje van Zeller dat je monteert aan een koelkast plank wat voor jou zijn. Ook daarmee bespaar je ruimte in de koeling omdat je je eieren opbergt in een normaal loze ruimte. Je ziet het, eieren bewaren kan op verschillende manieren. Voor wel eierbakje ga jij?

De binnenkant en buitenkant van de koelkast aanpakken

Buiten eieren bewaren in de koelkast kun je ook nog koelkastbakken voor etenswaren, flessenhouders voor drankjes en draaiplateaus voor overige keukenspullen kwijt. Aan de buitenkant van de koelkast is dan weer plek voor een magnetische organizer zoals een memobord waarop je je boodschappenlijstje kunt schrijven, of je bonnetjes aan kan hangen.