Gootsteenkast rekjes

Gootsteenkast rekje voor het nu nog ongebruikte kastje

Aan een gootsteenkast rekje zul je misschien niet gelijk denken als je de keuken wilt gaan opruimen. Toch kan deze organizer niet missen in de kast onder je gootsteen. Vaak is er namelijk genoeg ruimte in je gootsteenkastje, maar gebruik je deze niet optimaal waardoor het na een paar spulletjes al vol staat. Omdat we bij So Clever gootsteenkast rekjes verkopen die verstelbaar, uitschuifbaar en zelfs opvouwbaar zijn, vind je altijd wel het juiste exemplaar voor in jouw keuken.

Schoonmaakspullen, etenswaren en servies opbergen

De gootsteenkast kan een ruimte in huis zijn die je liever niet bekijkt. Vaak is het een rommelige klein kastje en de vraag ‘hoe ruim ik mijn gootsteenkastje op’ spookt telkens door je hoofd bij het openen van de kast. Een gootsteenkast rek is dan absoluut dé oplossing. Je creëert namelijk met een rekje voor de gootsteenkast veel meer ruimte waardoor de kast onder de gootsteen opeens geen rommelige en nutteloos plek meer is. Je kunt veel meer keukenaccessoires, zoals schoonmaakspullen, etenswaren en servies, opbergen met een gootsteenkast rekje waardoor er ook nog eens meer opbergmogelijkheid in je keukenkastjes- en lades onstaat. Je kunt kiezen uit exemplaren die je kunt ophangen zonder boren aan de wand van het kastje of juist zonder monteren gelijk centraal kunt neerzetten. Wat voor jou het beste werkt!

Een luxe rekje voor jouw gootsteenkast

Ook al zie je de binnenkant van de gootsteenkast niet continue, het is wel belangrijk dat het gootsteenkast rekje in jouw keuken past. Daarom zijn er genoeg varianten van verschillende merken en materialen te koop. Natuurlijk is kunststof populair voor organizers, maar ook hebben we een rekje voor de gootsteenkast van hout en roestvrijstaal. Ook vele verschillende merken hebben een gootsteenkast rek in hun assortiment. Kijk eens bij het merk Joseph Joseph als je een moderne keuken hebt. Of ga voor Youcopia als je voor een licht Scandinavisch interieur wil gaan. Zeller en Tomado Metaltex hebben vooral stevige exemplaren van metaal.

Ruimte creëeren met meerdere gootsteenkast organizers

Een gootsteenkast rekje kan dus voor vele keukenaccessoires dienen, maar ook specifieke spullen zoals schoonmaakflessen, vaatwastabletten en sponsjes kunnen in de gootsteenkast opgeboren worden. Daarom hebben we bij So Clever ook speciale hangende opbergers voor aan het deurtje van de gootsteenkast. Of ga voor handige bakken met sorteervakken om al je schoonmaakspullen in te sorteren. Een draaiende organizer kan natuurlijk helemaal niet ontbreken, aangezien je dan altijd gemakkelijk bij je accessoires kunt. Bij onze 'shop the look' pagina vind je een heleboel mooie opgeruimde ruimtes, dus doe daar vooral nog wat inspiratie op.