Schoonmaakspullen opbergen

De gootsteenkast gebruiken voor schoonmaakspullen opbergen

De gootsteenkast is een fijne plek voor schoonmaakspullen opbergen. Flessen en sponsjes voor tijdens het afwassen, maar ook veger en blik, vaatwastabletten en schoonmaakdoekjes zijn fijn om in je keuken te zetten. Helaas is er bij veel mensen thuis maar weinig plek in de gootsteenkast. Maar wist je dat je met de juiste organizer enorm veel ruimte kan creëeren in dat donkere kastje onder de gootsteen? Daarom verkopen we bij So Clever verschillende gootsteenkast organizers voor onder andere schoonmaakspullen, zoals verstelbare bakjes met sorteervakken en uitschuifbare gootsteenkast rekjes. Hierdoor is er altijd een exemplaar te vinden die in jouw keuken past.

Opbergprobleem oplossen met gootsteenkast organizers

Ook in jouw gootsteenkast kun je waarschijnlijk meer schoonmaakspullen opbergen dan je denkt. Een oplossing voor jouw opbergprobleem kan een hangende gootsteen organizer zijn. Door opbergruimte aan de deur te creëren, kun je al veel meer schoonmaakspullen opbergen dan door alleen de bodem van de gootsteenkast te gebruiken. De meeste deurmandjes kun je ook nog eens ophangen zonder boren door gebruik te maken van plakstrips of haken. Heb je wel lekker veel ruimte in de gootsteenkast dan kan een staande organizer iets voor jou zijn. We hebben zowel ruime keukenkast rekjes waarin grote schoonmaakflessen en accessoires kunnen worden opgeborgen, maar ook kleinere sorteerbakjes voor bijvoorbeeld alleen wat schuursponsjes en kleine spuitflacons.

Schoonmaakmiddelen opbergen op verschillende manieren

Schoonmaakmiddelen heeft iedereen in huis. Voor elke andere ruimte en elk ander oppervlak is er wel weer een ander soort product nodig. Niet gek dat je jezelf dan ook regelmatig de vraag stelt: ‘Waarmee ruim ik schoonmaakmiddelen op?’ Met een speciaal opbergsysteem voor schoonmaakspullen, ga je jezelf de vraag minder vaak hoeven stellen. Er zijn natuurlijk verschillende varianten beschikbaar, aangezien iedereen andere schoonmaakmiddelen moet opbergen. Met een roestvrijstale organizer zit je in ieder geval goed, aangezien deze goed tegen spetters water kan en natte sponsjes en afwasborstels er zonder probleem in opgeborgen kunnen worden. Wil je wel graag een organizer om al je schoonmaakspullen te kunnen opbergen, maar liever geen opvallende exemplaren in je gootsteenkast hebben staan, dan zijn de opbergers van iDesign perfect voor jou, aangezien deze zijn gemaakt van transparant acryl kunststof. Het merk Tomado Metaltex verkoopt gootsteenkast rekjes die je van achter uit je kastje gemakkelijk naar voren kunt schuiven doormiddel van een eenvoudig monteerbare rails. Maar ook Youcopia heeft meegedacht aan een handig opbergsysteem voor schoonmaakspullen. De gootsteenkast organizer heeft wieltjes waardoor deze gemakkelijk uit een diep kastje te rollen is. Daarnaast zorgen de verschillende formaten sorteervakken voor genoeg ruimte om schoonmaakmiddelen op te bergen. Maar ook een roterende opberger kan voor schoonmaakspullen opbergen niet ontbreken. Je hoeft alleen maar een draai te geven aan het plateau waardoor je gemakkelijk ook de achterste schoonmaakspullen kunt pakken. Hierdoor stoot je nooit meer andere schoonmaakmiddelen om die in de weg staan.

So Clever organizers in gebruik

Naast schoonmaakspullen opbergen, passen ook handdoekjes, rollen folie en keukengerei in en aan je gootsteenkastje. Daarom hebben we verschillende organizers zoals gootsteenkast rekjes, deurhaken en draaiplateaus waarmee je jouw gootsteenkast perfect kan indelen. Om onze handige opbergers in gebruik te zien kun je kijken bij al de foto’s van onze ‘happy customers’. Bestel een opberger bij So Clever en wie weet is jouw opgeruimde huis binnenkort ook op onze website te bewonderen.