Ronddraaiend plateau gootsteenkast

Effectieve gootsteenkast inrichting maken

De ruimte in een gootsteenkastje effectief indelen is een hele opgave. Als er al meer dan een paar kleine flessen afwasmiddel inpassen, heb je waarschijnlijk vast last van dozen en flacons die omvallen zodra je iets uit het diepe kastje wil pakken. Gelukkig kan een draaibaar plateau helpen.

Het voorkomen van omvallende schoonmaakmiddelen

Een ronddraaiend plateau kan in geen enkele ruimte in huis missen, maar vooral voor de gootsteenkast is dit dé perfecte organizer. Omdat het plateau draaibaar is, maakt het niet uit in welke sorteervakjes je de keukenspullen neerzet, je kunt er namelijk toch wel bij. Hierdoor hoef je nooit meer in een diep gootsteenkastje te graaien en voorkom je dat er flessen en flacons omvallen en het kastje dus een rommeltje wordt.

 

Draaibaar plateau van iDesign

Youcopia en iDesign zijn dé merken die je moet bekijken als je opzoek bent naar een ronddraaiend plateau. Natuurlijk staat de organizers van iDesign bekend om hun transparante uiterlijk. Ook bij een ronddraaiend draaiplateau is dat handi omdat je dus ook kleine accessoires zoals vaatwastabletten en sponsjes goed in de sorteervakjes ziet liggen na het opbegen. Heb je grote schoonmaakmiddel flessen die je moet opbergen dan kun je beter gaan voor een rond draaiplateau met hogere sorteervakken. Ga je het ronddraaiend draaiplateau gebruiken voor kleine sponsjes en zeepjes dan zijn lage sorteervakken al prima. Wil je nou allebei deze schoonmaakproducten opbergen, dan staat een draaiplateau met twee niveaus het beste in jouw gootsteenkastje.

Ronddraaiend plateau van Youcopia

Ben je nou niet zeker of een rond draaiplateau wel in jouw gootsteenkastje past, kies dan voor de verstelbare organizers van Youcopia. Ook van dit merk is er een draaiplateau beschikbaar met twee niveaus, maar deze kun je in hoogte verstellen. Hierdoor kun je gemakkelijk de opberger aan jouw kastje verstellen. De onderste laag bestaat uit een lege ruimte waar grotere flesjes en potjes kunnen staan. In de bovenste uitneembare vakjes kun je kleinere accessoires zoals sponsjes en zeepjes sorteren. Welk exemplaar je ook kiest, je maakt een gemakkelijke gootsteenkast inrichting met een draaibaar plateau en het voorkomt rugpijn tijdens het schoonmaken.

De gootsteenkast grondig aanpakken met So Clever

Omdat een ronddraaiend plateau in elke ruimte past, passen ook vele spullen in de organizers. Ben je daarom meer opzoek naar specifieke opbergers kijk dan eens bij de andere gootsteenkast organizers in onze webshop. We hebben speciale organizers waarin al je schoonmaakmiddelen opgeborgen kunnen worden, maar ook opbergrekjes voor aan de deur van de keukenkast. Heb je een grote gootsteenkast dan kan het geen kwaad om eens bij de gootsteenkast rekjes van So Clever te neuzen. Weet je niet welke opberger je voor welke ruimte moet uitzoeken, dan hebben we een ‘shop the look pagina waarin al onze producten alvast voor je zijn georganiseerd.