Keukenlade organizers

Keukenlade organizers gebruiken

Net zoals de indeling van keukenkastjes en de rest van de keuken, is de keukenlade inrichting cruciaal bij het organizen van je keuken. Een nette georganiseerde keukenlade is, naast heerlijk om naar te kijken, ook gewoon super handig en efficiënt. Dit kun je heel gemakkelijk doen met bijvoorbeeld een bestekbak. Ook voor lades met een ander doel heeft So Clever tientallen mooie ladebakjes waarmee jij jouw lades geheel naar wens kunt indelen. Naast nette lades is het natuurlijk prettig om een hele opgeruimde keuken te hebben. Voor het organizen van jouw keukenkastjes, aanrecht, koelkast en nog veel meer hebben we honderden producten. Zo is jouw hele keuken netjes en georganiseerd in een handomdraai met onze keuken organizers!

 

Je keukenlade inrichten in stijl

Iedereen kent ‘m wel: de rommellade waar elastiekjes, openers, pennen en spaarzegels van de supermarkt die je toch nooit inlevert hun thuis hebben gevonden. Schep orde in deze prullenchaos door verschillende ladebakjes te gebruiken voor de indeling van jouw keukenlade. So Clever heeft bakjes in allerlei soorten en maten en van verschillende materialen. Dan is de vraag: “Hoe richt ik mijn keukenlade in?”, snel beantwoord. Five heeft een aantal handige houten ladebakjes, terwijl merk iDesign wederom een paar praktische transparante exemplaren ontwierp. De keukenlade inrichting hangt helemaal af van jouw voorkeuren en ruimte. Je kunt de ladebakjes bijvoorbeeld ook vervangen door kruidenhouders, messenhouders, foliesnijders of rekken voor pannen en deksels.

Verdeeld en verzorgd: jouw nieuwe keukenlade inrichting

Als je veel verschillende voorwerpen in een lade hebt liggen kan dat voor onnodige frustratie zorgen. Slim je keukenlade inrichten kan door de lade te verdelen in vakken. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld een ladeverdeler gebruiken. Ladeverdelers zijn vaak uitschuifbaar, zodat ze vrijwel altijd goed in jouw lade passen. Door de ladeverdelers krijg je de mogelijkheid om jouw keukenlade inrichting van top tot teen te personaliseren. Een andere mooie manier om jouw lades te verdelen in vakken is met een voorbedachte keukenlade inrichting: een bestekbak. De bestekbak zorgt in één klap voor een nette indeling van de lade met genoeg ruimte voor al het bestek en andere voorwerpen. De uitschuifbare bestekbakken passen zich overigens perfect aan op de afmetingen van jouw lade.