Kruidentrap

Kruidentrap: mooie manier van opbergen

Een kruidentrap is niet alleen een mooie organizer om te zien, ook werkt deze enorm praktisch in de keuken. Zowel op het aanrecht als in een keukenkastje kan dit kruiden opbergsysteem geplaatst worden. Door de verschillende niveaus kunnen alle kruiden bij elkaar opgeborgen worden, maar staan ze nooit voor elkaar in de weg. Met behulp van een kruidentrap is de vraag ‘hoe berg ik kruiden overzichtelijk op’ beantwoord.

Kruidenassortiment op elk moment uitbreiden

Omdat niet iedereen evenveel kruidenpotjes kan opbergen, hebben we bij So Clever ook diverse kruidentrappen. Misschien heb je momenteel nog niet zoveel kruiden in je keuken staan, maar ben je zeker wel van plan om het assortiment uit te breiden. Dan kan een verstelbaar kruidenrekje voor de keukenkast helpen.

Kruidenrek aanpassen aan de keukenkast

Met het sommige kruidenrekken kun je de trapjes aanpassen aan jouw hoeveelheid kruidenpotjes. Maar met de uitschuifbare kruidentrap van Metaltex kun je het kruidenrek naar de breedte van je keukenkast verstellen. Ook insluiten gaat weer makkelijk waardoor je altijd kan wisselen in hoeveelheid kruidenpotjes. Naast kruidenpotjes wil je misschien ook wel eens kruidenzakjes of voorraadblikjes opbergen. Dat kan gemakkelijk met de organizers van Joseph Joseph met een uitschuifbare lade onderin en een exemplaar met extra uitschuifbaar tussendeel. Zelfs aan ongebruikte hoekjes in de keukenkast is gedacht met het hoek kruiden opbergsysteem van iDesign.

Kruidenpotjes opbergen met diverse kruiden organizers

Naast een kruidentrap kan ook een kruiden wandrek handig zijn voor kruidenpotjes opbergen. Ook kun je plek maken in de keukenlade met speciale kruidenlades en natuurlijk kunnen losse kruidenpotjes om je eigen favorieten kruiden in te sorteren niet ontbreken. Bij de foto's van onze So Clever customers vind je toevallig een aantal mooie georganiseerde foto's met kruidenorganizers.