Memobord

Centrale plek maken met een memobord

Niet alleen de woonkamer of keuken kan een centrale plek in huis zijn, ook in de hal komt iedereen bijna dagelijks voorbij. Je komt thuis van je werk, loopt binnen met een volle boodschappentas of bent terug van de sportschool en opeens schiet je wat te binnen. Had je nou maar een notitieblokje bij de hand… Of toch beter een memobord! Want door een memobord in de hal te hangen kan iedereen in het gezinslid lezen en schrijven wat er nog moet gebeuren. Zo creëer je een overzichtelijke centrale plek.

Magnetisch memobord voor korte boodschappen

Het magnetisch memobord van Zeller hebben wij in diverse maten. Zo weet je dus zeker dat je jouw juiste exemplaar bij ons kan vinden. Maar wat kun je nou allemaal met een memobord dat magnetisch is? Met de uitwisbare stift kun je korte boodschapjes op het bord schrijven. Dat kan een lief berichtje zijn voor bij thuiskomst, maar ook een klusje dat nog gedaan moet worden. Ook een last-minute afspraak kan gelijk worden genoteerd als je geen pen en papier bij de hand hebt. Ideaal dus! En met de magneetjes kun je binnengekomen brieven, leuke kaartjes en korte boodschappenbriefjes ophangen zodat deze voor iedereen zichtbaar zijn. Geen enkel gezinslid kan nu nog iets vergeten!

Verplaatsbaar memobord metaal

Maar naast een magnetisch memobordhebben we ook een memobord van metaal. Deze zet je neer op een halkastje en met de drie kleine magneetjes kun je belangrijkste briefjes centraal ophangen. En aangezien dit exemplaar niet opgehangen hoeft te worden, kun je deze organizer ook gemakkelijk even meenemen naar de keuken of woonkamer.

Wandrekjes en prikborden samenstellen

Genoeg keuze aan memoborden dus! Maar naast een memobord hebben we ook prikborden waar je notities aan kunt pinnen, zoals dit leuke ronde prikbord. Dit wandrek van iDesign kun je volledig zelf samenstellen met wel acht diverse accessoires. Aan de haakjes kun je sleutels ophangen en het bakje is perfect voor post of een portemonnee.

De hal opruimen en organiseren

Door een memobord in de hal te plaatsen zorg je ervoor dat ieder gezinslid zich afspraken en klusjes herinnert. Maar dan is de troep die in de hal kan ontstaan door schoenen, jassen en accessoires nog niet opgeruimd. Dat doe je dan ook met een schoenen opberger, kapstok, parapluhouder en sleutelrekje. Natuurlijk ook allemaal van So Clever.