Sieradendozen & Sieradenbakjes

Sieraden veilig opbergen

Een sieradendoos is een musthave voor iedereen met een verzameling aan sieraden. Groot of klein dat maakt niet uit. Zolang je sieraden maar netjes en veilig opgeborgen liggen. Oorbelletjes en ringen zijn klein en raak je misschien snel kwijt. En het komt ook regelmatig voor dat twee kettingen in de knoop liggen. Bij So Clever vind je de klassieke juwelendoos, maar ook creatieve mogelijkheden om sieraden op te bergen.

Sieradendoos die meegroeit

Een sieradencollectie blijft altijd doorgroeien: je krijgt een ketting cadeau, wordt verrast met een verlovingsring, krijgt een erfenis of gewoon omdat je zelf iets moois zag. Om rekening te houden met de groei van deze verzameling, kies je een sieradendoos die dat ook doet. Eenstapelbare sieradendoos! Er is zijn verschillende varianten te vinden bij ons. De sieradendozen van Stackers zijn mooie organizers om kettingen en dergelijke in te bewaren. De fluwelen sieradendoos is uit te breiden per laag. Bij elke laag kun je zelf kiezen welke indeling je erbij wilt nemen: vijf grote sorteervakken, voornamelijk ringhouders, een diepe laag of kies voor een laag voor zonnebrillen en horloges. De sieraden organizer is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Als je van klein maar fijn houdt, heeft Stackers ook een sieradenetui voor onderweg.

Transparant en gesorteerd

Wil je in één oogopslag zien waar jouw favoriete ketting ligt opgeborgen? Kijk dan naar onze transparante sieradendozen. Deze organizer van Five® is van sterke kunststof gemaakt en is stapelbaar. In de sieradendoos liggen antislip matjes. Met deze matjes blijven je sieraden op hun plek en raken ze niet in de war. Een andere handige transparante sieradendoos is die van iDesign. Deze sorteerdoosbestaat uit twee lagen met veertig vakjes.

Om sieraden netjes te houden, moeten ze goed gesorteerd worden. Je kent het wel; een grote knoop ontstaat uit kettingen en armbanden. Lastig om uit elkaar te halen en je hebt een kans om de sieraden te beschadigen. Om dit makkelijk te voorkomen kies je voor een sieraden organizer met sorteervakken. Een kleine en compacte optie is het sieradendoosje van UMBRA, een moderne doos met stoffen voering en een geheim vakje.

Sieraden opbergen met een sieradendoos?

Of aan een sieraden ophangrek! Naast de klassieke sieradendoos, is er bij ons een organizer voor iedereen. Bij onze organizers in de categorie sieraden opbergen, vind je unieke oplossingen voor het bewaren van sieraden. Bijvoorbeeld een sieraden organizer voor aan deur of voor in een lade.

Inspireer elkaar bij So Clever

Als je een keuze hebt gemaakt, deel dan jouw nieuwe opbergmethode met ons. Wie weet inspireer je anderen op onze happy customers pagina. Kijk ook op onze blog als je zelf op zoek bent naar wat extra inspiratie. Op deze manier helpen we elkaar om het organizen leuk en makkelijk te maken.