Wijnrek muur bevestiging

Wijnrek muur bevestiging

Door het wijnrek aan de muur te hangen zijn de wijnen goed zichtbaar. Weet altijd welke wijnen jij in huis hebt en pronk ermee richting je vrienden. Omdat een wijnrek voor op de wand geen ruimte op de vloer inneemt is het uitermate geschikt voor kleine ruimtes. So Clever heeft heel veel waanzinnige opties om jouw flessen slim en stijlvol op te bergen. Naast wijnrekken en flessenhouders hebben we nog honderden andere producten om jouw gehele keukennetjes in te richten. 

Hoog en droog: jouw wijnrek aan de muur

Een hangend wijnrek is een handig én huiselijk antwoord op de vraag: ''Hoe berg ik mijn wijnen mooi op?'' Geef de inrichting van jouw woonkamer of (bij)keuken een speelse boost door te kiezen voor een wijnrek voor aan de muur. In de categorie ''wijnrek muur'' is dit metalen wijnrek van Zeller een erg goede keuze. Na het eenvoudig bevestigen aan de muur heb je plek voor maar liefst vijf van jouw lievelingswijnen! Als je een echte wijnliefhebber met een heuse wijncollectie bent heb je misschien behoefte aan meer wijnrekken aan je wand. Hang er een aantal naast elkaar om je mooie wijncollectie te showen. Wissel rood, wit en rosé af voor een bijzonder kleurenpalet aan de muur. Je kunt het zo uitgebreid en gek maken als je zelf wilt!

Slim zoeken naar ''wijnrek muur'' 

So Clever heeft een uitgebreid assortiment wijn- en flessenrekken, van kunststof tot metaal, van een wijnrek voor aan de muur tot eentje voor in de schuur. Berg jouw wijn op op welke manier jij het prettigst vindt. Toch liever een staand wijn- en flessenrek? Daarvoor ben je hier ook op het juiste adres. We hebben zelfs flessenhouders voor in de koelkast, voor de witte wijn, rosé of frisdranken.