Koffiecup houders

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Thee opbergen op smaak en kleur

Koffie en thee opbergen in een speciale houder geeft rust in de keuken. Kies de koffiepadhouder en theezakjeshouder die het beste in jouw keuken past om je indeling compleet te maken. Ga bijvoorbeeld voor een bamboe organizer, een kunststof variant of een metalen exemplaar en creëer jouw eigen koffie- en theehoekje op het aanrecht.

Gemakkelijk je voorraad checken

Door een speciale houder te kopen waarmee je koffie en thee kan opbergen, zie je ook gelijk wanneer er een bepaald smaakje op is. Je kunt de koffiepadhouder en theezakjeshouder namelijk zelf indelen. Doe dat dus op smaak of misschien wel op sterkte of kleur. Wat jij fijn vindt! Is er een lade leeg? Dan weet je dus gelijk wanneer je boodschappen moet doen. Op sommige varianten van de koffiepadhouder kun je zelfs je koffieapparaat kwijt waardoor je aanrecht een nog georganiseerder uiterlijk krijgt

In verschillende organizers theezakjes opbergen

Bij So Clever hebben we organizers waarmee je op verschillende manieren je thee kan opbergen. We kennen allemaal wel de klassieke theedoos met een deksel, maar Youcopia heeft een leuke variant daarop met losse transparante bakjes aan beide zijde waar je al je favoriete theezakjes in kan opbergen. Maar ook voor koffie zijn er meerdere opbergmogelijkheden. In een uitschuifbare lade bijvoorbeeld, of juist in een staande capsulehouder.

Koffie- en theehoek compleet maken met aanrecht organizers

Niet alleen een koffie- en theehoekje staat leuk op het aanrecht, ook aanrecht rekje is een handig hulpmiddeltje. Op, onder of aan het rekje kun je kopjes kwijt waardoor koffie en thee zetten voortaan heel snel kan. Ook een aanrecht afvalbakje staat leuk op het aanrecht. Daar kun je na het koffie en theezetten je capsules en theezakjes in opbergen. Kijk voor meer inspiratie en informatie eens op onze blogpagina.