Sieraden opbergers

Sieraden organizen met sieraden opbergers

Mooie sieraden verdienen een mooie plek. Want ook als je ze niet draagt, mogen je sieraden een echte eye-catcher zijn! Bij So Clever hebben we daarom een ruim aanbod: voor ieder interieur wel een passende sieraden opberger! Bijvoorbeeld een juwelendoos voor het goed opbergen van je sieraden, een sieradenrek voor kettingen en lange sieraden, of een oorbellenrekje voor een mooie presentatie van oorbellen. Heb je je sieraden liever uit het zicht? Kijk dan eens naar een handig opbergsysteem voor je sieraden in een lade. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor jouw sieraden.

Multifunctionele sieradendoos

Houd je van luxe en ben je zuinig op je sieraden? Dan zijn onze sieradendozen dé uitkomst. Zo heeft Stackers de ultieme sieradendoos ontwikkeld die modulair is. Dit houdt in dat je extra lagen kunt toevoegen wanneer je sieradencollectie uitbreidt. Je sieraden liggen altijd op één duidelijke plek en de suède voering beschermt je sieraden tegen beschadigingen. Verder kun je ook nog kiezen voor een stapelbaar sieraden kastje met lades. Deze is multifunctioneel en kan je voor veel meer gebruiken dan alleen als sieraden opberger. Zo kan het door de handige lades ook dienen als make-up organizer

Sieraden opbergen met een sieradenrekje

Naast het opbergen in een doosje, kun je natuurlijk ook je prachtige sieraden tentoonstellen met een sieraden organizer. Ben je trots op je sieraden en verdienen deze een prominente plek in je slaapkamer of badkamer? Ga dan voor een sieradenrekje! Zo heeft het merk UMBRA een sieradenboompje waaraan je je kettingen ophangt waardoor ze niet in de klit raken. Je armbanden leg je eenvoudig in het schaaltje - perfect voor op je nachtkastje. Ditzelfde merk heeft ook een sieradenrek voor aan de deur met een opbergbakje en genoeg ophanghaakjes voor de grootste sieraden verzamelaars. Met deze sieraden opberger heb je dus genoeg ruimte voor al je toekomstige aankopen. 

Neem je sieraden mee met een sieraden etui

Je wilt je sieraden ook vaak meenemen als je eropuit gaat. Soms wil je gemakkelijk je sieraden ergens kunnen opbergen onderweg, maar je wilt natuurlijk ook een deel van je collectie meenemen op vakantie. Je sieraden gaan echter snel ronddwalen in tassen of raken helemaal in de knoop zonder een goede sieraden organizer. Om dit te voorkomen, kun je een sieraden etui gebruiken. Met ons aanbod van deze sieraden opbergers kun je al je sieraden een eigen plakje geven in de etui, waardoor deze erg overzichtelijk blijft. Neem je sieraden zo overal mee naartoe.  

Simpel maar héél makkelijk, een sieradenbakje

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Opbergen met een sieradenbakje is eenvoudig en heel effectief. Daarbij kunnen opbergbakjes tegenwoordig óók een eye-catcher zijn. Yamazaki biedt een mooi draaibaar sieradenbakje aan in het zwart of wit. Deze sieraden opbergers zijn er in allerlei soorten en maten, zoals transparante doosjes, mooie opbergbakjes en etageres voor je sieraden. 

Berg je sieraden op in een lade

Heb je voldoende kastruimte op je slaapkamer? Dan is een sieraden lade organizer een aanrader. Deze sieraden organizers zijn er bijvoorbeeld als stapelbare lade bakjes, zodat je de maximale hoogte van de lade gebruikt. Wil je een luxere en betere bescherming voor je sieraden? Dan is de uitschuifbare ladeverdeler van Stackers een ware must-have.

De hele slaapkamer inrichten?

So Clever is meer dan een online opbergshop. Bij ons kun je inspiratie opdoen voor een slimme en stijlvolle inrichting van elke kamer in je huis. Ben je dus klaar met je sieraden opbergen en organizen, en smaakt dat naar meer? Bekijk dan eens onze andere slaapkamer organizers en badkamer accessoires. Hulp of tips nodig voordat je aan de slag gaat met de slaapkamer inrichten? Neem dan gerust contact met ons op of lees de blogs en opbergtips voor meer inspiratie! Wij helpen je graag.