Sieraden organizer

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Sieraden mooi houden in een sieraden organizer

Met veel moeite en aandacht heb jij thuis een mooie sieraden collectie verzameld. Maar niet alleen moeten je sieraden om je hals, arm of vingers stralen, ze moeten ook netjes opgeborgen worden. Met een vaste plek voor sieraden kun je het perfecte sieraad voor de dag vergelijken, maar eensieraden organizer zorgt er ook voor dat je armbandjes en kettingen niet door de war raken. Een aangezien vele sieraden organizers een decoratief design hebben, kun je ook je slaapkamer ermee inrichten.

Klassieke sieraden doos samenstellen

Een sieraden doos kennen we allemaal. Maar bij So Clever hebben we prachtige decoratieve sieraden dozen in het assortiment die je slaapkamer verrijken. Kijk maar eens naar de juwelendoos van het merk Stackers, die je met meerdere sorteerbakken volledig zelf kunt costumizen. Maar ook het merk Umbra heeft een sieradenkist met unieke vormen.

Sieraden tentoonstellen

In plaats van je oorbellen op een hopje in een juwelendoos te gooien, kun je ook kiezen voor een speciaal oorbellenrekje. Op die manier worden je oorbellen een eye-catcher in de slaapkamer. Want die prachtige parels en hangers mogen ook gezien worden wanneer je ze niet draagt! Naast zichtbaar oorbellen opbergen, hebben we ook een sieraden display. Deze vaak transparante sieraden organizerzorgt ervoor dat je je armbanden stofvrij kunt opbergen, maar wel zichtbaar blijven.

Kettingen knoopvrij opbergen

Het kan een grote irritatie zijn als je kettingen moet opbergen in een volle sieraden organizer de kettingen raken in één grote wirwar met elkaar of andere sieraden. Soms zitten je kettingen zó in elkaar verstrengeld dat ze beschadigen of niet meer uit de knoop te halen zijn. Een sieradenrek waaraan je sieraden kunt ophangen is dan de oplossing. Aan de haakjes in leuke decoratieve vormen hangen je kettingen netjes los van elkaar en raken ze nooit meer in de knoop.  

Unieke sieraden organizer

Bij So Clever vind je producten die nét even wat anders zijn. Bijvoorbeeld een sieradenboom voor op je nachtkastje. of een sieradenhouder met een special vak voor ringen.