Badkamerkastje organizers

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Badkamerkastje organizers: nooit meer rommelige kasten

De badkamerkast: grote kans dat het bij jou vol staat met potjes, flesjes en doosjes waardoor het onoverzichtelijk wordt. Badkamerkastje organizers zijn dan de uitkomst. Daarmee kun je je badkamerkast inrichten naar wens.

Badkamerkastje organizers met sorteervakjes

Sorteerbakjes passen ook in een badkamerkastje enorm goed. Wat zo handig is aan sorteerbakjes is dat je zelf kan beslissen wat je er precies instopt: juist voorraad of juist dagelijkse producten? En door de verdelers kun je de badkamerkast effectief inrichten. Vele badkamerkastje organizers zijn stapelbaar en beschikken over een deksel. Hierdoor kun je make-up, haaraccessoires, wattenstaafjes- en schijfjes en zelfs cosmetica flesjes apart van elkaar opbergen. Zoek je kleinere sorteerbakjes voor in een ondiep badkamerkastje, dan kunnen ladebakjes goed van pas komen. Doordat ze transparant zijn vallen ze niet enorm op in de badkamerkast, maar maak je toch snel een fantastische badkamerkast indeling.

Opbergruimte creëer aan de deur

Staat je badkamerkast vol met organizers maar heb je toch nog meer spullen om op te bergen? Dan kan een deurrekje de organizer voor jou zijn. Je hoeft het deurrekje niet te monteren: hang het rek met de haken aan een lade of deurtje en berg wat extra kleine sponsjes en flesjes erin op. Maar zelfs de föhn en de stijl- en krultang passen aan dat handige deurrekje.

Stapelen doormiddel van een plankinzet

Als je een diepe badkamerkast hebt dan helpt een plankinzet jou om de perfecte badkamerkast indeling te maken. Met een plankinzet kun je namelijk spullen stapelen. Leg bijvoorbeeld handdoeken onder het rekje en plaats daarbovenop nog wat flesjes met shampoo. Zo maak je optimaal gebruik van je badkamerkastje organizers.

Maak het jezelf gemakkelijk met uitschuifbare manden

Zijn al je cosmeticaproducten, grote shampooflessen en handdoeken eindelijk netjes opgeborgen in badkamerkast organizers, zit je nog met de schoonmaakspullen die je eigenlijk ook graag in de badkamer opbergt. Maar die grote onhandige flessen passen nooit lekker in een kast. Een uitschuifbare mand kan je daarbij helpen. Vooral de variant van Zeller met twee uitschuifbare manden. Je kunt dubbel zo veel kwijt in je badkamerkast en daarnaast hoef je niet meer in een diep kastje te duiken. Je kunt de manden gewoon eenvoudig naar je toeschuiven!

Badkamer organizers van So Clever

Is de badkamerkast inrichten gelukt, dan valt er vast nog wel een andere plek in de badkamer op te ruimen. Met opbergmandjes en bakjes of badkamerrekken en ophanghaken kun je een eigen badkamerkast indeling maken. Maar ook specifieke spullen zoals haaraccessoires en make-up kan met badkamer organizers worden opgeruimd.