Lade organizer kledingkast

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Lade organizer kledingkast: mandjes, bakjes en verdelers

Lades vind je overal in je huis, zo ook in je kledingkast. Maar hoe richt ik de lade van mijn kledingkast praktisch in? Ga jij er ondergoed in opbergen, of juist accessoires zoals riemen en sjaaltjes? Of misschien wil je er wel sieraden in kwijt! Om te zorgen dat het geen rommeltje wordt en je alle spullen bij elkaar in de lade gaat stoppen, kun je gebruik maken van een lade organizer in de kledingkast.

Leuke en luxe kleding lade organizer

Lademandjes zijn niet alleen simpel en fijn in gebruik, ze maken je lade ook gelijk mooier om te zien door de luxe stoffen van de manden. Deze kleding lade organizers hebben verschillende formaten waardoor het makkelijk is om ze te combineren. Je kunt ze naast elkaar zetten maar ook apart van elkaar gebruiken. In deze lade organizer voor de kledingkast passen vooral ondergoed en andere kleine kledingaccessoires zoals riemen, sokken en sjaaltjes.

Met of zonder sorteervakken opruimen?

Ladebakjes kunnen weer heel anders gebruikt worden. Vooral voor kleinere spulletjes zijn deze opbergers perfect. Omdat ze goed te combineren zijn kun je heel fijn een eigen lade indeling in de kledingkast creëren. In transparante bakjes met sorteervakken kun je zonnebrillen, telefoonhoesjes en toilettasjes kwijt. Maar ook een kleding lade organizer zonder sorteervakken kan goed van pas komen, bijvoorbeeld om wat haaraccessoires in op te bergen.

Zelf een lade indeling voor de kledingkast creëren

Als laatste is er nog een ladeverdeler waarmee je de kledingkast kunt indelen. Ladeverdelers zijn aanpasbaar aan je kledinglade. Door gebruik te maken van deze lade organizer creëer je in de kledingkast zelf zoveel sorteervakjes als je wilt. Natuurlijk kun je al je sokken of al je ondergoed bij elkaar leggen, maar misschien wil je wel al je overige rommeltjes in de kledinglade kwijt. Dit kan het beste met een ladeverdeler omdat je daarmee de maat van de sorteerbakjes zelf kunt bepalen. Kies er dus voor om naast sokken ook sieraden hierin op te bergen en ook opladers van je telefoon en tablet. Je behoudt het rommellaatje, terwijl deze wel veel overzichtelijker wordt.

Lade organizer voor de kledingkast en andere ruimtes

Een lade organizer is niet alleen handig voor de kledingkast, ook de keuken, badkamer en het kantoor kunnen met behulp van een lade opberger praktischer worden ingericht. Het enige wat je hoeft te doen is je lade op te meten en je favoriete organizer uit te zoeken. Hulp bij nodig? Lees dan ons blog of kijk bij de ‘shop the look’ pagina voor voorbeelden.