Kruidenrek muur bevestiging

Kruidenrek muur: opbergen aan een ongebruikte wand

Met een kruidenrek aan de wand kun je van een lege muur of kast gemakkelijk een opbergruimte maken. Onze wand kruidenrekken kun je handig ophangen zonder boren met bijvoorbeeld een zelfklevende strip of met een sterke magneet. De overige rekken zijn ook eenvoudig met klein gereedschap te monteren. Naast kruiden opbergen, passen aan sommige wandrekken ook keukenrollen en ander keukengerei.

Kruidenpotjes op maat, merk en kleur sorteren

Kruiden opbergen en sorteren kan met een kruidenrek aan de wand van je keuken of bijkeuken. Door een kruidenrek aan de muur te hangen zorg je naast meer opbergplek aan een niet gebruikte ruimte, ook voor meer plaats in je keukenkast- of lade voor andere keukenaccessoires. Ook de vraag ‘hoe berg ik kruiden overzichtelijk op?’ is met een kruidenrek aan de wand beantwoord. Want in de meerdere niveaus kun je alle potjes op soort, merk, maat en kleur sorteren. Hierdoor zie je gelijk waar welke kruiden staat en hoef je nooit meer oneindig in een diep kastje of grote bak te zoeken naar de juiste kruiden voor in het eten.

Magnetisch kruidenrek aan de muur

Bij So Clever hebben we meerdere varianten van een wand kruidenrek. Heb jij een modern interieur dan zijn de toffe kruidenrekjes van Metaltex wat voor jou. Kies voor een rek met drie eenvoudige maar effectieve etages in een matzwarte of koper kleur waarin je al je kruidenpotjes op soort boven elkaar kan stapelen. Wil je naast kruidenpotjes ook keukengerei ophangen dan kan dat met dit hangend kruidenrek van iDesign. Op de twee hangende plankjes passen kruidenpotjes- en plantjes en aan de haakjes en in de hangende beker passen pollepels en spatels. Hang het rek bij het fornuis en zo heb je alles bij de hand tijdens het koken. Een kruidenrek voor aan de wand met een magneet kan een handige uitvinding zijn als je een magnetische koelkast of oven hebt. Kies voor dit eenvoudige wandrek voor kruiden of bestel een exemplaar waaraan een rol keukenpapier kan hangen. Ben je een echte kookliefhebber en kook je met veel kruiden en sauzen dan kan een magnetisch rek met keukenpapier houderof vele haakjes zoals deze van Yamazaki het keukenhulpje voor jou zijn.

Kruidenorganizers van So Clever

Naast een kruidenrek voor de wand, zijn er ook kruidentrapjes, kruidenlades, kruidenrekjes voor op het aanrecht of in de keukenkast én speciale draaiplateaus beschikbaar. Wil je eigen samengestelde kruiden sorteren, dan kun je ook bij ons terecht voor lege kruidenpotjes die je zelf kun navullen. Bij foto’s van onze So Clever customers zie je hoe onze verschillende kruidenorganizers zijn gebruikt in huis.

Dit heb je eerder bekeken