Kruidenrekjes

Kruiden opbergen en sorteren doe je met een kruidenrek

Kruiden opbergen kan op vele manieren en in vele ruimtes. In de keuken heb je bijvoorbeeld al een keukenlade, keukenkast, keukenplank, aanrecht én koelkast waarin en waarop je kruiden kunt organiseren. Met deze kruidenrekjes van So Clever bepaal je zelf waar je de kruiden wilt opbergen. Dit kan omdat we zowel verstelbare kruiden organizers als uitschuifbare kruidenrekjes aanbieden. Maar ook zijn er zat opbergers voor kruiden die je gewoon op het aanrecht in de keuken kwijt kunt.

Kruidenrek staand of hangend?

Er zijn dus vele opties voor een kruidenrek. Denk aan dit kruidenrek staand van Tomado, verkrijgbaar met 2 of 3 niveaus. Wil je vooral meerdere kleinere kruidenpotjes opbergen kunnen de drie niveaus erg goed van pas komen. Zoek je ook nog een plekje voor je flessen olie en azijn is de variant met twee niveaus perfect voor jouw keuken. Omdat er in dat kruidenrek een laagje minder is, creëer je dus juist ruimte voor langere flessen. Wil je je aanrecht leeg en netjes houden, ga dan voor een hangend kruidenrekje van Yamazaki. Dat keukenrek kun je zonder boren ophangen aan een keukenplankje waardoor je kruiden netjes boven aan het aanrecht of fornuis zweven.

Handig: een kruidenrek uitschuifbaar voor iedere keuken

Ook verschillende merken zorgen voor verschillende kruidenrekjes. Zo heeft Joseph Josephkruidenrek dat uitschuifbaar is. Je monteert het aan de plank van een keukenkastje, vult de organizers met kruidenpotjes naar keuze en schuift het rek na gebruik weer gemakkelijk naar binnen. Daarmee zijn je kruiden opgeruimd en blijft je kastje leeg voor bijvoorbeeld je servies. Een ideale opruim oplossing dus! Ook is er een kruidenrek uitschuifbaar van Metaltex, met een keuze uit een kruidentrapje  of een kruidenrek met twee hoge lagen. Voor uitschuifbare lades kun je ook bij Youcopia aankloppen. In hun kruiden organizer zitten uitschuifbare lades ingebouwd die je ook nog kunt verstellen. Natuurlijk zijn er ook nog kruidenrekjes die je eenvoudig een plaatsje kunt geven op het aanrecht, zoals deze houten keukrekjes van het merk Five®. Daarmee is de vraag ‘hoe berg ik kruidenzakjes op’ ook beantwoord aangezien er in het bamboe kruidenrekje genoeg ruimte is voor potjes, zakjes én flesjes Wil je helemaal snel klaar zijn, koop dan een kruiden opberger inclusief lege kruidenpotjes waarin je je eigen voorraad kruiden kunt samenstellen.

Kruiden organizers bij So Clever halen

Heb je wel een specifieke plek in de keuken in gedachten om je kruiden te organiseren? We hebben kruiden organizers voor op elke plaats. Ga voor een wandrekje, kruidentrapje of draaiplateau. Alleen maar opbergbakjes voor kruidenzakjes nodig? Die kun je ook bij ons vinden. Wil je een voorbeeld van hoe de organizers van So Clever bij elkaar in huis staan? Neem dan nog snel een kijkje bij de ‘Shop the look’ pagina.

Dit heb je eerder bekeken