Wijnglazenrek & kopjesrek

Wijnglazenrek: een stijlvolle oplossing voor al je wijnglazen

Wijnglazen zijn een essentieel onderdeel van de ervaring bij het genieten van een goed glas wijn. Of je nu een wijnliefhebber bent of af en toe een flesje opentrekt, het is belangrijk om je wijnglazen op de juiste manier op te bergen en te presenteren. Dat is waar wijnglazenrekken om de hoek komen kijken. In deze categorie ontdek je een scala aan wijnglazenrekken die niet alleen functioneel zijn, maar ook een esthetische meerwaarde bieden voor je interieur- en keukenbeeld. Zo hebben we bij So Clever houten wijnglazenrekken, metalen wijnglazenrekken, ijzeren wijnglazenrekken en zelfs die van RVS. Een wijnglazenrek is dus een uitstekende manier om je keukenkast te organizen, maar deze komt ook goed van pas in berging of voorraadkast. 

Waarom een wijnglazenrek gebruiken?

Het hebben van een wijnglazenrek in huis biedt tal van voordelen. Ten eerste helpt het je om je wijnglazen veilig en georganiseerd op te bergen. Hierdoor blijven ze stofvrij en vrij van vingerafdrukken, waardoor ze altijd klaar zijn voor gebruik. Bovendien zorgen wijnglazenrekken ervoor dat je glazen op een manier worden gepresenteerd die hun schoonheid benadrukt, waardoor het een echte toevoeging wordt in je huis.

Maar wat als je niet alleen wijnglazen wilt opbergen, maar ook andere glazen zoals koffiekopjes? Dit is waar onze kopjeshouders van pas komen! Dit soort houder is een goede aanvulling op je wijnglazenrek en biedt nog eens de mogelijkheid om verschillende soorten glaswerk op een handige en georganiseerde manier op te bergen.


Metaltex: de absolute favoriet

We zien dat de keukenorganizers van het merk Metaltex ontzettend populair zijn. Tomado Metaltex is al bijna 100 jaar een synoniem voor betaalbare huishoudproducten. Dit oer-Hollandse merk heeft zich ontwikkeld tot een onmisbare naam in onze huishoudens dankzij hun sterke metalen opbergoplossingen van hoge kwaliteit. De organizers die je simpel over een kastplank kunt schuiven zijn één van de herkenbaarste Tomado producten uit de keukencategorie. Van wijnglazenrekken en andere keukenhulpjes tot keukenrolhouders en aanrechtorganizers, Tomado Metaltex maakt het gemakkelijk om huishoudelijke items op te bergen!

Neem je complete keuken eens onder handen

Het kan nuttig zijn om je keuken eens goed uit te zoeken. Het is niet alleen mooier, maar het biedt ook tal van praktische voordelen aan. Het zorgt ervoor dat je in een oogopslag vindt waar je naar op zoek bent. Je kan gemakkelijk zien wat je nog in huis hebt en het brengt rust. Een wijnglazenrek is daar dus een heel goed voorbeeld van, maar So Clever heeft ook nog verschillende andere opbergers die je hierbij helpen. Zo zijn er houders voor je potten & blikjes, snijplank & bakspullen maar ook bijvoorbeeld hun welbekende draaiplateaus

So Clever als jouw opbergspecialist

bij So Clever weten we dat een georganiseerd leven begint met slimme opbergoplossingen. We hebben het grootste aanbod organizers van verschillende merken. Zo heb je ontzettend veel keuze waardoor je een oplossing kan creëren die perfect past bij jouw levensstijl en esthetiek. Wel zo belangrijk! Voor 23:00 uur besteld, is de volgende dag in huis! Waar wacht je nog op?