Keukenrolhouders

Keukenrolhouders: altijd clean en droog papier 

Met één van de keukenrolhouders van So Clever heb jij altijd keukenpapier bij de hand. Sommige dingen zijn nou eenmaal onmisbaar in een keuken. Dan is het natuurlijk wel fijn als die dingen makkelijk grijpbaar zijn, schoon en droog. Rondslingerende, nat geworden rollen zijn verleden tijd met de keukenrolhouders die je kunt vinden op deze pagina. Zo geef je jouw keuken een frisse, opgeruimde look en houd je je aanrecht, kastjes en fornuis schoon. Veel houders hebben naast het opbergen van keukenrol ook nog plek voor andere dingen, zoals kruidenpotjes, keukengerei of kopjes. Je vind bij ons alleen keukenrolhouders die je op een handige plek kunt ophangen, een dubbelfunctie hebben of als aanvulling op een merkcollectie. Behalve houders voor keukenrollen hebben we bij So Clever nog veel meer keuken organizers voor andere delen van jouw keuken

 

Hangende keukenrolhouders

Sommige mensen hebben het liefst een zo leeg mogelijk aanrecht. Ben jij een van die mensen? Dan is één van de hangende keukenrolhouders misschien wat voor jou. Je hangt de keukenpapierhouder aan een plankje of aan de onderkant van je keukenkastje. Deze hangende keukenrolhouders zijn vaak te bevestigen zonder te boren. Dit is bij een aantal keukenrolhouders van merken Tomado, iDesign, Confortime en Yamazaki het geval. Sommige keukenrolhouders hebben een extraatje in het ontwerp, zoals een kruidenrekje, haakjes, of een mogelijkheid om folie op te bergen. 

 

Een staande keukenpapierhouder

Ben je misschien wat onhandig of heb je knoeiende kinderen in huis? Dan vind je het misschien handig om je keukenpapier direct op je aanrechtblad te hebben staan. Daarom hebben we, naast de hangende keukenrolhouders, een aantal mooie staande keukenrolhouders voor je. Merken Yamazaki en Five kiezen hier voor stijlvolle zwarte houders, terwijl iDesign en UMBRA gaan voor een wat strakkere roestvrijstalen look. De design keukenrolhouders staan goed in elke keuken en houden het keukenpapier netjes bij elkaar. Zo kunnen jij of je kinderen kliederen zonder zorgen.