Vershoudbakjes

Ontdek de voordelen van vershoudbakjes

Bij So Clever begrijpen we dat een georganiseerde keuken niet alleen efficiënt is, maar ook het koken tot een plezier maakt. Onze vershoudbakjes zijn de perfecte oplossing om orde te scheppen in je keuken en voedsel op een praktische manier op te bergen. Wil jij het opruimen na gebruik vergemakkelijken? Laat je dan verrassen door ons grote aanbod vaatwasserbestendige vershoudbakjes. Over vergemakkelijken gesproken, misschien warm jij graag restjes op en wil je dat gemakkelijk kunnen doen. Daarom vind je bij ons vershoudbakjes die je in de magnetron kan doen. Kies voor vacuumbakjes met een bijbehorend deksel en je voedsel blijft langer vers en beschermd. Is dat iets wat je belangrijk vindt? Kies dan voor bakjes met luchtdicht deksel. De glazen vershoudbakjes van Five hebben een silicone rand én zelfs een ventiel in het deksel. Met vacuumbakjes behoud je pas écht smaak en kwaliteit want ze behouden ervan dat lucht de container binnendringt. Maar, misschien hecht jij juist veel waarde aan je beschikbare keukenkastruimte? Daar kunnen we inkomen! Het is daarom dat we erg fan zijn van nestbare vershoudbakjes. Wij zijn alvast dol op de nestbare vershoudbakjes van Five; berg ze simpelweg op in elkaar wanneer je ze niet gebruikt en geniet van de mooie kleuren!

Stevige vershoudbakjes die passen bij jouw stijl

Bij het kiezen van vershoudbakjes is het belangrijk om het juiste materiaal te selecteren dat past bij jouw behoeften en stijl. Onze collectie biedt zowel glas als kunststoffen materialen vacuumbakjes. De glazen bakjes zijn  duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en zorgen ervoor dat je de inhoud gemakkelijk kunt zien. Wanneer je veel onderweg bent, zijn misschien kunststoffen bakjes juist ideaal voor jou. Met hun lichtgewicht neem je ze gemakkelijk mee op verplaatsing. Met de vrolijke luchtdichte vershoudbakjes van Omada neem je zo bijvoorbeeld moeiteloos je lunch mee. En, de leuke kleuren fleuren ook nog eens je keuken op! voor welke stijl of materiaal je ook gaat; de keuze is aan jou!

Eten vers bewaren met verschillende voedselopbergers

Bij So Clever bieden we niet alleen hoogwaardige vershoudbakjes, maar ook andere handige voedselopbergers. Of het nu gaat om restjes invriezen of verse ingrediënten, onze diepvriesbakjes zijn ideaal voor het juist invriezen van voedsel. het stevige materiaal zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen lage temperaturen. Of, bewaar eieren georganiseerd en vers met eierbakjes. Deze passen gemakkelijk in je koelkast en beschermen je eieren tegen breken of pletten. verder hebben we ook handige koelkastbakken die je helpen om je sauzen, snacks, groenten, … overzichtelijk te bewaren. Wist je trouwens dat als je voor 23:00 uur bestelt, je je nieuwe opberger morgen al in huis hebt?