Brievenbakjes

Hoe bewaar ik mijn post op een slimme manier?

Belangrijke post dat kwijtraakt of de zoveelste krant die op een grote stapel verdwijnt; deze situaties (helaas) komen vaak genoeg voor in een hal. Een postbakje zorgt er niet alleen voor dat je post voortaan netjes wordt opgeborgen, maar ook dat je hal een overzichtelijk geheel blijft. En sommige zijn ook nog eens super decoratief. Een win-winsituatie dus!

Brieven organizer met haakjes

Of het nou kranten, reclameblaadjes of geadresseerde brieven en kaarten zijn, post opbergen en bewaren moet geordend gebeuren. Met een postbakje gaat dat gelukkig gemakkelijk. Kies voor een brieven organizer met een bakje bovenop waar je genoeg ruimte hebt voor lange enveloppen, maar bijvoorbeeld ook een portemonnee of opvouwbaar tasje. Natuurlijk kunnen er geen haakjes ontbreken aan de post organizer om ook je sleutels te kunnen sorteren.

Moderne uitvoering van het postbakje

Wil je wat unieks aan je muur hebben hangen, bekijk dan eens deze wandopberger met haken en postvak van UMBRA. Hier schuif je je belangrijkste post tussen de wand en de post organizer. Maar ook de sleutel en post organizer van Trendform is een mooie opberger om je hal mee te pimpen én organizen.

Decoratief je tijdschriften en post bewaren

Heb je een abonnement op een tijdschrift, of valt bij jou elke dag de krant op de mat, dan wil je deze natuurlijk wel netjes op editie opbergen. Dat kan in dit tijdschriftenrek voor aan de wand van iDesign.

Postbakje of andere hal organizers

Natuurlijk hebben veel van onze postbakjes ook handige haakjes voor bijvoorbeeld sleutels, maar je kunt ook even neuzen in de aparte categorie ‘sleutelrekje’. Niet alleen sleutels kunnen aan haakjes worden gehangen, ook jassen, sjaals en tasjes. Maar daarvoor hebben we ook weer een speciale kapstok categorie.