Bigso Box of Sweden

Bigso Box of Sweden is al sinds 1963 een familiebedrijf. De mensen bij bigso hebben het merk opgericht om mensen te voorzien van slimme, duurzame en vooral moderene opbergproducten. Ooit begonnen ze bij bigso box in een kleine fabriek in Zuid-Zweden, maar vandaag de dag verkopen ze prachtige organizers voor in huis en kantoor over de hele wereld.

Organizers combineren met Bigso Box of Sweden

Dat de organizers van Bigso Box of Sweden goed in elke ruimte passen, zie je maar weer terug in de Wood Pattern collectie van bigso. De organizers in deze collectie hebben allemaal een prachtige antraciet kleur. Ook hebben de opbergers een houtnerf structuur wat voor een rustige uitstraling zorgt. Op sommige van de opbergdozen vind je handvatten van stevig leer. Omdat ze organizers van bigso box dezelfde stijl hebben, vallen ook alle exemplaren goed met elkaar te combineren, zoals in de kledingkast of op kantoor.

Bigso voor op kantoor

Zo kun je het bureau op kantoor of misschien wel je thuiskantoor met Bigso Box of Sweden net opruimen. Ze verkopen een luxe archiefdoos inclusief acht hangmappen of originele tijdschriftcasette of stapelbarebrievenbak. Maar ook een bureau organizer met meerdere sorteervakken kan absoluut niet in deze collectie ontbreken.

Handige organizers voor in de kledingkast

Maar niet alleen op kantoor staan de organizers van Bigso Box of Sweden prachtig, ook voegen ze wat toe aan je kledingkast. Ze hebben verschillende opbergdozen met lades en deksels in hun assortiment zodat je ondergoed maar ook kleine accessoires kan opbergen in je lade of kast.

Bigso Soft collectie

Is de Wood Pattern collectie iets te donker voor jou, dan is de Soft collectie van Bigso Box of Sweden beter voor in huis. In die collectie vind je handige kledingorganizers in een prachtige beige kleur. Kies voor een hangende opberger in de kledingkast of juist een opbergmand die je kan neerzetten in het washok.

Labelhouders kunnen niet ontbreken tijdens organizen

Natuurlijk kunnen labelhouders niet ontbreken tijdens het organizen. Daarom heeft Bigso Box of Sweden ook Bigso labelhouders. Daarmee kun je de Bigso box opbergdozen, maar ook organizers van andere merken, een naam geven waardoor je altijd weet waar je je rommeltjes hebt gelaten.

Bigso Box of Sweden bij So Clever

Als dé opberg expert van Nederland leren wij van So Clever jou graag alles over opbergen. Bij elk product staat daarom precies beschreven hoe je de opbergers handig kan gebruiken. Ook kun je inspiratie opdoen door onze blogs en opbergtips te lezen. Bestel jouw organizers van Bigso Box of Sweden vóór 23:59 uur en ontvang ze morgen al in huis.