Afdruiprekken

Afdruiprekken bij je gootsteen

Zit er geen vaatwasser in je keuken? Of heb je bepaald servies dat alleen met de hand afgewassen kan worden? Dan is het handig om een afdruiprek te hebben,zodat alles kan drogen na het afwassen. Om te voorkomen dat overal water en sop komt, kun je gebruik maken van een van onze afdruiprekken. Deze handige keuken organizers komen in diverse soorten en maten.

Ruimtebesparend afwasrek

Iedereen kent wel een simpel afdruiprek. Maar vaak zit na een paar mokken of schoteltjes je afdruiprek al vol. Daarom heeft So Clever een assortiment aan ruimtebesparende afdruiprekken. Deze hebben meerdere etages of zijn uitschuifbaar, waardoor je eindelijk al je afgewassen servies kwijt kan. Bijvoorbeeld het afdruiprek met 2 niveaus van Five kan door de verschillende niveaus en houders efficiënt worden ingedeeld.

Afwas droogrek met handige accessoires

Waarom zijn de afwasrekken van So Clever dan zo ruimtebesparend? Dat komt onder andere door de meerdere etages, maar ook omdat ze fijne accessoires hebben. Kijk maar eens naar dit afwasrek van Zeller. Deze heeft een speciaal messenblok aan de achterkant zitten, waardoor je ook scherpe keukenmessen veilig kunt laten drogen. In het mandje aan de zijkant is daarnaast ruimte voor normaal bestek dat door de houder niet per ongeluk in de gootsteen achterblijft of van het aanrecht glijdt. Zo heeft ieder soort bestek of servies een eigen plek.

De beste afdruiprekken van So Clever

Natuurlijk kan een lekbakje niet ontbreken in het afdruiprek om een nat aanrecht te voorkomen. Al onze afdruiprekken hebben dan ook zo’n handig lekbakje die je, nadat je klaar bent met de vaat, gemakkelijk kunt leeggooien. Maar kies je voor dit zwart afdruiprek van Five®, dan kun je de lekbak zelfs los van het afwas druiprek gebruiken waardoor je nóg meer plaats voor je vaat creëert. En dat is het niet het enige fijne aan dit afdruiprek. Want het heeft ook een speciale houder voor wijnglazen. Hang de wijnglazen veilig op in de daarvoor bestemde houder nadat ze zijn afgewassen. Hierdoor hoef je nooit meer bang te zijn dat je dure wijnglazen uit je hand glijden.

Gootsteen organizers

Nadat je klaar bent met de vaat kun je het afdruiprek kwijt in je gootsteenkastje. Maar waar laat je dan je afwasborstel en je schuursponsje? Deze kun je laten drogen in een van onze andere gootsteen organizers, zoals een afwasborstel houder of schuursponshouder. Om alles rondom je gootsteen nog makkelijker op te ruimen en te gebruiken, kun je ook een gootsteenrek gebruiken die over de gootsteen hangt. Zo is het Over de gootsteenrek van Wenko een handige accessoire om voor je afwas, snijplank of vergiet te gebruiken. 

Inspiratie opdoen

Bij So Clever verkopen we vele organizers om je keuken en andere ruimtes handig te organiseren. Wil je nog verder inspiratie opdoen voor het organizen van jouw huis? Bekijk dan ook eens onze blogs en/of opbergtips. Als je daarnaast een van onze organizers in gebruik wilt zien, dan kun je de foto’s van onze leuke clever costumers bekijken.